A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 20.
száma.

Kövér László: Az ellenzéki tábor intellektuálisan üres

Nem tisztújítás zajlott, csupán a csicskák közé durrantott Lajos egy vaktölténnyel. Azok, mint a varjak felrebbentek, majd visszaültek ugyanannak a fának egy másik ágára

Tamás Gáspár Miklós végigrohanta Európát, és mindenütt elmondta, hogy az MDF antiszemita párt

Benkő Tibor honvédelmi miniszter: Téves elképzelés, hogy ha kevesebb a bevándorló, akkor csökkenteni lehet a katonák létszámát
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Kanada ellen a jégen

K.A.

7NEMZET HOKI7 néven rangos jégkorong-tornát rendez Budapest. A torna a nemrégiben épült budai Tüskecsarnokban zajlik majd.

7NEMZET HOKI7 néven rangos jégkorong-tornát rendez Budapest. A torna a nemrégiben épült budai Tüskecsarnokban zajlik majd. A tavaszi A-csoportos világbajnoki szereplés után először november elsején ünnepelhetik a szurkolók hazai pályán a férfi jégkorong válogatottat. Nem is akármilyen ellenfél vár majd csapatunkra: a kanadai szövetség kezdeményezésére az európai klubokban játszó kanadaiakból összeálló válogatottal mérhetjük majd össze az erőnket november 1-jén.
A juharlevelesek elleni mérkőzés után sem lesz hiány izgalomból, hiszen két nappal később, november 3-án máris rajtol az Euro Ice Hockey Challenge, amelynek szintén a Tüskecsarnok ad otthont. A négynapos, hat nemzetet felvonultató torna fontos szezoneleji erőfelmérő lesz mindegyik csapat számára. A stabil A-csoportos világbajnoki résztvevő Dánia mellett itt lesznek a világelitbe tavaly feljutó olaszok, míg a másik négy válogatott, Magyarország, Lengyelország, Ausztria és Dél-Korea a 2017-es áprilisi Divízió I-es világbajnokságon ismét egymás ellen harcolhat azért, hogy a legjobbak közé kerüljön.

A 7NEMZET HOKI7 hivatalos programja (magyar érdekeltségű mérkőzések):
November 1. (kedd), 17 óra: MAGYARORSZÁG–Kanada
November 3. (csütörtök), 19 óra: MAGYARORSZÁG–Lengyelország
November 5. (szombat), 20 óra: MAGYARORSZÁG–Dánia
November 6. (vasárnap), helyosztók. A magyar csapat a korábbi mérkőzések eredményeitől függően 12 órakor, 15.30-kor vagy 19 órakor is jégre léphet.

Jegyárak: A Magyarország-Kanada mérkőzésre 6990 Ft-os és 8490 Ft-os jegyek kaphatók. A többi magyar érdekeltségű meccsre 4490 Ft-os és 5490 Ft-os áron váltható belépőjegy.
Jegyek a jegyed.hu és a tex.hu oldalakon vásárolhatóak.