A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 17.
száma.

Sára Sándor alkotásait ötvennél is több országban látták

A négygyermekes családapát, Varga Mihályt kérte fel elsőként miniszternek Orbán Viktor

„Ez a város megtagadta ezeréves múltját, ez a város sárba tiporta koronáját, nemzeti színeit és vörös rongyokba öltözött.”

A Soros-Birodalom örökösének fő ér­deklődési irányát a férfiak és a migránsok adják
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
​Az EU együttműködhetne Oroszországgal

Európának és Oroszországnak egyaránt szüksége van egymásra, és Moszkvának vannak alternatívái az együttműködésre – mondta Szergej Nariskin, az orosz külföldi hírszerzés vezetője.

Európának nem kevésbé van szüksége Oroszországra, mint amennyire Oroszországnak szüksége van Európára – mondta Szergej Nariskin, az orosz Külföldi Hírszerző Szolgálat vezetője.
Nariskin azt mondta, Oroszországnak vannak alternatív lehetőségei az együttműködésre, választhat nagy Európa és a nagy Eurázsia közt. Szerinte Európának fokozott súllyal kellene részt vennie a világpolitikában, de ez a folyamat az ukrán válsággal tévútra tért.
„Azáltal, hogy részt vettek Kijevben a rezsimváltási műveletben, támogatták az úgynevezett oroszellenes szankciókat, illetve a NATO további terjeszkedésével az európaiak saját kezükkel betonozták be a megosztottság határvonalait, melyeket a hidegháború után hoztak létre” – mondta.
Nariskin még tavaly áprilisban kijelentette: eljött az idő arra, hogy megkezdődjenek a konzultációk az Európai Unió és az Eurázsiai Gazdasági Unió egyesítéséről. A két szövetségi rendszer egyesülése egy olyan világhatalmat hozna létre, amely idővel a magastechnológia és az ipari termelés tekintetében is felülmúlná a felbomlóban lévő euroatlanti hatalmi tömböt.

Nemzetközi sajtószemle a Magyar Fórumban!