A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 21.
száma.

Kassai Lajos: Lépjünk ki a komfortzónánkból

Áder János az első államfő, aki a csángókhoz látogatott, kendezőt tettek a nyakába, amilyet a csángó esküvők kitüntetett vendégei szoktak kapni

Az SZDSZ bábja: különösen ízléstelen volt a taxisblokád alatti magatartása

Szita Károly: 67-es gyorsút, iparterületek, sportcsarnok, uszoda, busztelephely, színház, közlekedési központ, okospark - az történik Kaposváron, amit megálmodtunk
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
A tények magukért beszélnek

Märle Tamás

Ezúttal egy közgazdászt, Andor Lászlót húzta ki a cilinderből az MSZP, mint a baloldal lehetséges miniszterelnök-jelöltjét 2018-ban, az ellenzéket azonban valójában Simicska Lajos szervezi újjá, aki nemrég még a Fidesz szekerét tolta. A korábbi sejtés mellé újabb tények sorakoztak az elmúlt időszakban:
1. Simicska leigazolta az ATV „üdvöskéjét”, Kálmán Olga februártól a Hír TV-n lesz látható.
2. A „polgári-konzervatív” Magyar Nemzet publicistája és a Hír TV műsorvezetője, a korábbi SZDSZ-es Puzsér Róbert a hétvégén teljes összefogásra szólította fel az ellenzéket, hogy megbuktassák az Orbán-kormányt. Tervei szerint az ellenzéknek mindenhol egy közös jelöltet kell állítania 2018-ban. A teljes összefogásból pedig nem maradhat ki sem a DK, sem a Jobbik.
3. Vona Gábor a minap elhatárolódott a kuruc.info-tól, viszont hacsak támad egy kósza gondolata, a Hír TV már tartja a mikrofont, pár napon belül pedig jöhet a Magyar Nemzet-interjú. Mint ahogy az is világos, hogy a pártelnök Simicska Lajossal való találkozásai sem baráti beszélgetések.
A tények magukért beszélnek, a médiacézár minden áron vissza akar kerülni a hatalomba. Pénzt és energiát nem sajnál, de hogy csak egy hiteles személyt is ki tud állítani az emberek elé, az erősen kétséges.

Kapcsolódó cikkek a legújabb, év végi dupla Magyar Fórumban!