A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 21.
száma.

Kassai Lajos: Lépjünk ki a komfortzónánkból

Áder János az első államfő, aki a csángókhoz látogatott, kendezőt tettek a nyakába, amilyet a csángó esküvők kitüntetett vendégei szoktak kapni

Az SZDSZ bábja: különösen ízléstelen volt a taxisblokád alatti magatartása

Szita Károly: 67-es gyorsút, iparterületek, sportcsarnok, uszoda, busztelephely, színház, közlekedési központ, okospark - az történik Kaposváron, amit megálmodtunk
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Nem zörög a Haraszt(i)...

Ezek már megegyeztek, állítja keserűen egy jobbikos informátorunk. Minket meg ezért-azért kizárogatnak. Ha van rajtunk sapka azért, ha meg nincs, azért. Rajta kívül is most már egyre többen írják és mondják, hogy Vona és Mirkóczki, a Jobbik vezetői ki fogják nyírni a pártot. Mert azért hiába kedvenc szereplői ők a balliberális sajtónak és legfőbb reménységei Simicskának és az eszdéesz olyan ikonikus alakjainak, mint Heller Ágnes, Haraszti Miklós, hiányzik az összhang. Elcsacsenolgatnak a kerekasztalok körül, a gárdistákat, a talpasokat kiröhögik, ahogy annak idején az MSZP-t is kiröhögte az SZDSZ. Vitatkozgatnak, ahogy az SZDSZ szokott: Vona tagadja, Haraszti és Heller üdvözli az összefogást, amely létrejött közöttük. Hogy mondta annak idején Magyar Bálint? Horn Gyulával soha. És mi történt? Azonnal beült Horn kormányába miniszternek. Nem zörög a Haraszt(i) ... Pont ugyanaz folyik, ami az MSZP-SZDSZ koalíciót végigkísérte. Akkor is bonyolult üzeneteket küldözgettek a választóknak, a lényegről hallgattak, egy őszinte szó el nem hagyta a szájukat. Most túltolták az otromba és mindenkit hülyének néző rabló mesét, amellyel Mirkóczki a tv-k kamerái elé ki mert állni.
Tisztázzuk a tényeket! Mirkóczki ugyebár a nemzetbiztonsági bizottság tagja, akivel a hatalom fontos és titkos ügyeit, adatait megosztja, melyeket ő azonmód bevihet a szobájába. Tehát az nem titok, hogy ő a legteljesebb mértékben együttműködik a hatalommal. És egyúttal megvádolja a hatalmat, hogy a hatalom jóvoltából nála fellelhető adatokat, a hatalom akarja tőle ellopni. Ilyen módon. Ideg-elme osztályra tartozó a történet.
Ami azonban kiábrándító: egy újságírónak, egy szerkesztőnek sem ütött szöget a fejébe, hogy ez teljes mértékben hamis dolog, nem tette fel senki az egyetlen tisztázó kérdést: Mondja Mirkóczki úr, miért?
Szarban vannak a fiúk, kapkodnak. Mi a projekt? Mirkóczki távollétében valaki fedezze fel, hogy az általuk nyitva hagyott ajtók azt jelentik: bántva vannak. Hogy legyen ok beülni az ATV-be, a HÍR TV-be. Sajnáltatni magukat.
Ezek a notórius hazudozók tulajdonképpen a választókat nézik le. Aki bedől nekik, megérdemli!