A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 21.
száma.

Kassai Lajos: Lépjünk ki a komfortzónánkból

Áder János az első államfő, aki a csángókhoz látogatott, kendezőt tettek a nyakába, amilyet a csángó esküvők kitüntetett vendégei szoktak kapni

Az SZDSZ bábja: különösen ízléstelen volt a taxisblokád alatti magatartása

Szita Károly: 67-es gyorsút, iparterületek, sportcsarnok, uszoda, busztelephely, színház, közlekedési központ, okospark - az történik Kaposváron, amit megálmodtunk
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
A magyar rendőrnek az a dolga, hogy megvédje határainkat

Lement az Index a határra, hogy utánajárjon, valóban kegyetlenkednek-e a magyar rendőrök a bevándorlókkal. (Megjegyzendő, a magyart mint jelzőt, végig pejoratív értelemben használják a videóban.) Készült aztán egy 5 perces anyag, amelyben kizárólag kikockázott arcú migránsok beszélnek gumibotos verésről, telefonjaik összetöréséről, kutyaharapásokról, fojtogatásokról.  Természetesen nem szólal meg a másik oldal, semmi bizonyíték. A mese azonban legtöbb esetben úgy kezdődik, hogy a bevándorlók illegálisan átlépték a magyar határt és utána találkoztak rendőreinkkel.
Arról már nem szólnak ezek a bevándorlók, hogy a szaúdi határon miért nem próbálkoztak? Vagy ugyan miért nem a szabadság hazájába, az Egyesült Államokba akarnak bejutni? Nem szólnak, mert ott csak egyszer próbálkozhatnának. Először és utoljára. Ott nem a telefonjaikat törnék össze, hanem azonnal golyót kapnának.
Persze az Index ezzel nem foglalkozik, mint ahogy arra sem kapták fel a fejüket, amikor ugyanezek konkrétan megostromolták a röszkei határt vagy Budapesten verték a balhét. Nekik elég, hogy a MAGYAR rendőrt elmondják minden rossznak. Azt, aki ezektől és a Németországban vagy Franciaországban lejátszódott eseményektől megvéd bennünket.