A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 21.
száma.

Kassai Lajos: Lépjünk ki a komfortzónánkból

Áder János az első államfő, aki a csángókhoz látogatott, kendezőt tettek a nyakába, amilyet a csángó esküvők kitüntetett vendégei szoktak kapni

Az SZDSZ bábja: különösen ízléstelen volt a taxisblokád alatti magatartása

Szita Károly: 67-es gyorsút, iparterületek, sportcsarnok, uszoda, busztelephely, színház, közlekedési központ, okospark - az történik Kaposváron, amit megálmodtunk
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
NE BÁNTSD A MAGYART!

Märle Tamás

Miközben milliók és milliók kelnek útra, hogy új hazát foglaljanak maguknak, Brüsszel pedig ebben a helyzetben azon vitatkozik, hogy hány sebességes legyen Európa, addig az európai liberális média – élen az Indexszel – azzal foglalkozik, hogy valóban kegyetlenkednek-e a magyar rendőrök a bevándorlókkal.
Az internetes hírportál munkatársai lementek forgatni a magyar–szerb határra, aztán közzétettek egy öt perces anyagot, amelyben kizárólag kikockázott arcú migránsok beszélnek gumibotos verésről, telefonjaik összetöréséről, kutyaharapásokról, fojtogatásokról. Bizonyíték sehol, ahogy a másik oldalt sem hallgatták meg. Magukról, az elhangzottakról érdemes elolvasni egy szakmailag igen csak elismert orvos sorait, aki az alábbiakat írta közösségi oldalán:
Vajon hogyan keveredett a férfi menekültek közé egy angolul tökéletesen beszélő, szintén menekültnek mondott – eltört kezű – nő, aki ilyen plasztikusan tudja ecsetelni a magyar rendőri brutalitás gusztustalan részleteit? Extra mázlija van a riport készítőinek vagy esetleg valami másról lehet szó? Tolmács? De akkor miért van kitakarva a feje? És két vakkantást hogyan fordít 5 mondatban angolra? Vagy nem szinkronfordít, hanem előzetesen már kitájékozódta magát? OK. Ez simán lehetséges. Ellenben, ami a kutyaharapást illeti, a heg, amit mutogat a combján a férfi, hát az egy több éves heg, méghozzá per primam gyógyult, vagyis hacsak a kutyánál nem volt steril szike és prémium minőségű plasztikai sebészeti varrófonal, amivel tovafutó varratot készített, akkor ez például tuti, hogy kamu.
A mese egyébként legtöbbször úgy kezdődik, hogy a bevándorlók illegálisan(!) átlépték a magyar határt, és utána találkoztak rendőreinkkel. Arról már nem szólnak ezek a bevándorlók, hogy a szaúdi határon miért nem próbálkoztak? Vagy ugyan miért nem a szabadság hazájába, az Egyesült Államokba akarnak bejutni? Nem szólnak, mert ott csak egyszer próbálkozhatnának. Először és utoljára. Ott nem a telefonjaikat törnék össze, hanem azonnal golyót kapnának.
Persze az Index ezzel nem foglalkozik, mint ahogy arra sem kapták fel a fejüket, amikor ugyanezek konkrétan megostromolták a röszkei határt, Budapesten verték a balhét vagy a határ túloldalán, a Horgos környéki tanyákon garázdálkodtak.
Nekik elég, hogy a MAGYAR rendőrt bemocskolják. Azt, aki ezektől és a Németországban vagy Franciaországban lejátszódott eseményektől megvéd bennünket. Aki nem éppen luxuskörülmények között van elszállásolva, mégis minden nap helytáll. Akinek a fizetése meg sem közelíti azokét, akik propagandaanyagot forgattak Magyarország ellen, mégis megértette Kölcsey Ferenc üzenetét: A HAZA MINDEN ELŐTT.       

Olvassák el  Csorja Gergely kapcsolódó írását is a Magyar Fórum 11. számának 3. oldalán!