A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 21.
száma.

Kassai Lajos: Lépjünk ki a komfortzónánkból

Áder János az első államfő, aki a csángókhoz látogatott, kendezőt tettek a nyakába, amilyet a csángó esküvők kitüntetett vendégei szoktak kapni

Az SZDSZ bábja: különösen ízléstelen volt a taxisblokád alatti magatartása

Szita Károly: 67-es gyorsút, iparterületek, sportcsarnok, uszoda, busztelephely, színház, közlekedési központ, okospark - az történik Kaposváron, amit megálmodtunk
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Soros-bagázs

Buszok tucatjai szedték össze a szimpatizánsokat, sőt azokban a közép-kelet-európai nagyvárosokban, ahol Soros szervezetei jelen vannak ingyen repülőjegyeket is osztogattak.Facebook-üzenetek, kör-emailek hívták fel a figyelmet a kihagyhatatlannak minősített tüntetésen való részvétel fontosságára. Arról beszéltek, hogy a "kritikus-tömegnek" kell összegyűlnie.
A befektetett energiához képest egyértelmű csalódás az összegyűltek létszáma, nagyon messze van attól a nyilvánvaló szándéktól, hogy valamiféle politikai sorsfordító demonstrációnak lehessen nevezni. Ennél többen gyűltek össze Pukli István hívó szavára, a kockás inges tanártüntetésen is.
A szervezők bár nagy tömegről beszélnek, egymás között ők is hangot adnak csalódottságuknak.
Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke szerint a Közép-európai Egyetem (CEU) melletti vasárnap délutáni tüntetést a Soros György üzletember által pénzelt és irányított ügynökszervezetek "gründolták", lényegében azért, mert a Fidesz-frakció benyújtotta a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényt.  Németh Szilárd vasárnap az MTI-nek telefonon azt mondta: a Soros György által aktívan támogatott szervezetek mintegy két éve folyamatosan támadják a magyar kormányt, aminek célja, hogy "a határvédelmet szétzilálják, az illegális bevándorlók szabad bejutását kikényszerítsék".
Úgy vélte: "nyíltan a magyar törvények megsértésére buzdítanak". Hangsúlyozta: Magyarországnak meg kell védenie magát, ennek első lépése az átláthatóság.
Úgy fogalmazott: minden magyar embernek tudnia kell, "kicsodák Soros György emberei" és milyen pénzek, milyen érdekek állnak a külföldről támogatott szervezetek mögött.