A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 21.
száma.

Kassai Lajos: Lépjünk ki a komfortzónánkból

Áder János az első államfő, aki a csángókhoz látogatott, kendezőt tettek a nyakába, amilyet a csángó esküvők kitüntetett vendégei szoktak kapni

Az SZDSZ bábja: különösen ízléstelen volt a taxisblokád alatti magatartása

Szita Károly: 67-es gyorsút, iparterületek, sportcsarnok, uszoda, busztelephely, színház, közlekedési központ, okospark - az történik Kaposváron, amit megálmodtunk
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
MI az igazság Gyurcsány?

Tisztelt Gyurcsány Ferenc DK-elnök!

Tudomásul kellene vennie, hogy Magyarországon 4%-nyi nyugdíjason kívül nem nagyon támogatja Önt más. Ön nem egy választást vesztett el, hanem egy ország kormányzását, ezért utálja Önt 94%-nyi választópolgár. El kellene gondolkodni, hogy vissza kellene vonulni a politikai életből, a pártot adja át feleségének. Most még szépen fogalmaztam, de később, ha nem tesz eleget a magyar nép kérésének, nyíltabban fogunk megszólalni és nyilatkozni ebben az ügyben. Mielőtt végleg visszavonulna, rúgja ki a pártból Géczi Zsolt pártszóvivőt, Varjú László pártszervező alelnököt, Élő Norbert, magát Budapest elnöknek nevező tehetségtelen elnökségi tagot. Több mint 2 év alatt 35-40 millió forintot tüntettek el a pártkasszából büntetlenül és családi botrányokat okoztak, mivel belekóstoltak egymás feleségeibe. Magyarul a pártkasszát saját nőiknek fizetésére és jogtalanul beszervezett dolgozók ellátására használták el. Nem tud felmutatni olyan kongresszust, hogy megszavaztuk volna, hogy pártalkalmazott legyen, mert én tudom, hogy csak beszervezett aktivisták dolgozhatnak a pártban.
Egyetlenegy embert, dr. Oláh Lajost tudtunk Bp. 5-ös sz. választókerületében megválasztani országgyűlési képviselőnek, de minek? Semmit nem csinált a kerület érdekében. 3 év alatt 5 lakossági fórumot tartott értelmetlenül. A polgármesteri választáson a mai napig noszogat a VII. kerületi Gál-féle bűnözői réteg, akik 12 millió Ft-ot tettek bele a kampányba, amelynek negyede szőrén-szálán eltűnt, mert a megválasztott képviselőnk leosztotta a rokonoknak. Idén, 2017 januárjában magához vette Borka-Szász nevezetű elnökségi tagot és pofátlanul, hazug módon addig nyaltak bent az elnökségi ülésen, amíg felfüggesztették 5. választókerületi elnökségi tagságomat. A csepeli alapszervezettől ezt a Borka-Szász nevű egyént családi botrányok miatt kizárták, és ideköltözött a VII. kerületbe.
Én mindig tiszteltem Önt, de rá kellett jönnöm, hogy ma már nem az az ember, aki volt. Össze-vissza beszél, rágalmaz embereket, ezért nem akar Önnel senki a liberális baloldalról együtt dolgozni. Ön dőzsöl, a privatizációval megszerzett vagyonának banki kamataiból bőven megél. Ezért nem küzd a szegénység ellen, a nyugdíjasok 3,5%-os nyugdíjemeléséért. Nem küzd a mélyszegénységben élő családok családi pótlékának 25 000 Ft-ra emeléséért, hogy ne legyen éhező gyermek.
Nem csak választáskor kell olcsó csomagokat meg rongyokat osztogatni, mert az kevés. Vagyonából megengedhetné, hogy bajba jutott embereken segítsen.
A magyar demokráciának és a liberális baloldalnak akkor tesz jót, ha visszavonul a politikai életből. Ön megosztó személyiség, amelyet már a demokratikus ellenzéki pártok nem tudnak elviselni.
NEM FEGYELMIVEL RÚGTAK KI A PÁRTBÓL, HANEM ÖNSZÁNTAMBÓL KILÉPTEM, EZ A KILÉPŐ SHOWMŰSOROM (KEZDETE).
Rendszeresen fogok tüntetni Ön ellen.
Tisztelettel, 
Takács József László


Szerkesztőségünkbe többször is eljutott a mellékelt levél, melyet betűhíven közlünk. Takács Józsefet egyenesen a DK „ikonikus alakjaként” emlegetik. 
Ezért a levélben lévő állításokkal kapcsolatban ismét megkeressük Gyurcsányt, illetve a DK sajtóosztályát, mert lapzártánkig egyik illetékes sem kívánta megcáfolni a leírt állításokat.