A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 29.
száma.

Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök a Kremlben

CSURKA ISTVÁN VITAINDÍTÓ ELŐADÁSA MONORERDŐN 1985-BEN

MEDVECZKY ÁDÁM ’77 – A Kossuth-díjas karmester szerint a keresztény művész nem lehet közömbös. Jézus urunk is ostorral űzte ki a kufárokat a templomból. Tehát a hitnek harcosnak kell lennie.

POLGÁRŐRÖK EZREI VÉDIK A HATÁRT – Dr. Barnucz Szilvia, az Országos Polgárőr Szövetség főigazgatója: Szent László a mi védőszentünk, több mint hatvanezer polgárőrnek, akik fogadalmat tettek arra, hogy megvédjék településeink közrendjét.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Magyarország elleni háborúban bíznak a szocik

Czyla

Lengyel László közlése szerint a mindenféle amerikai spekulánsok, európai elemek és csoportosulások által zsarolható EU különböző intézményei (Bizottság, Tanács, Parlament) és nagyhatalmainak vezetői döntöttek sorsunk felől: nekünk egyetlen lehetőségünk maradt, a Botka vezette MSZP-t beültetni a hatalomba. Amíg szépen van dolgunk. Eredetileg Gyurcsány terjesztett ilyes téziseket, idegen titkosszolgálati ügynökökre hivatkozva, mert az idegen szép, tudjuk néhai Göncz Árpi bácsitól, szánalmas hazugságaival együtt is.
Más szóval egyetlen velünk élő született sztálinista sem képes elszakadni a szovjet vezette diktatúra gyakorlatától, mert ő abban a szellemben szocializálódott. Őszintén fájlalja mindegyik, hogy már sem a belső hatalmi harcával, sem a külső ellenséggel szembeni gyűlöletével, leszámolást követelve nem szaladhat Moszkvába. Brüsszel marad számukra, oda járnak ki-be, mint a sublótfiók, s az ottani félhülyék véleményével takaróznak. Azt írják meg a szennylapjaikban, azt böfögik fel derékig beásva a tévéstúdióikba, raccsolják el rádióikban, hogy ez a brüsszeliták döntése. És az a jó kormányfő és kormány, aki és amely helyett Brüsszel dönt mindenben. A EU-hoz csatlakozott Magyarország nemzeti kormányát mi, magyarok buktassuk meg 2018-ban, felejtsük el a Moszkvától visszaszerzett nemzeti önrendelkezésünket azért, hogy az újra hatalomba szavazott liberálbolsevikok vegyék el az emberektől a rezsicsökkentéssel spórolt pénzüket és a családoknak adott minden támogatást vonják vissza, bánjanak velünk Brüsszel tetszése szerint. Jöjjön végre egy liberálbolsevik gyökerű kormány és fingassa meg a magyarokat, de úgy, hogy arról kolduljanak, emelje fel a személyi jövedelemadót jó magasra, mindenféle különadóval vegye el az élettől is a kedvüket. Legalább több marad a migránsnak. Azután a nép kizárólagos óhajaként az országot védő valamennyi kerítést azonnali hatállyal, indoklás nélkül Botka bontsa le és idegenek ezreivel telepítse tele, mert mit tehetünk, ha se Bangóné, se Széll B. nem akar szülni. Magyar gyerek vagy migránsgyerek, nem mindegy? Inkább a migráns. Botka jelenti majd Brüsszelnek, hogy a magyar nép felhatalmazta a kormányát, hogy tetszése szerint bárkitől elvegye a vagyonát, mert már jó előre bejelentette, a programjában is benne volt, hogy „Fizessenek a gazdagok!” S hogy ki a gazdag, azt majd ő mondja meg. A migráns lesz az etalon. Ennek jegyében jön a kitelepítés. Az öreg, védekezésre képtelenek önként adják majd át hajlékukat a mindenhonnan érkező migránsoknak. A liberális kormányt népbiztosok segítik majd, olyan jó járású Fekete-Győr-félék, akik kopogás nélkül törnek be bárhova felelősségre vonni a nekik nem tetszőket. Persze nem marad el az Alkotmánybíróság megrendszabályozása, és azoknak a városoknak a megbüntetése sem, amelyek élére a nemzeti függetlenséget megtartani kívánókat s egyéb hasonszőrű fasisztoid bűnözőket választott a magyar nép. Az egyházi iskolák felszámolása a túlhatalomhoz jutott klerikális reakció szarvát töri majd le, azokkal a családokéval együtt, akik ilyen intézményekbe íratták csemetéiket.

Nem hiszi? Olvassa el teljes elemzésünket a június 8-án megjelent Heti Magyar Fórumban!