A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Ezt az elismerést öt olimpiai aranyéremért sem adnám oda

Kamuti Jenő a Nemzet Sportolója lett

A Magyar Olimpiai Bizottság soros ülésének közepén, egy bekiabálás után értesült arról, hogy elnyerte a magyar sportélet legnagyobb kitüntetését. Megérdemelte, hiszen egész pályafutása sikerekben és eredményekben bővelkedett, ráadásul a civil életben is példaértékű életutat tud felmutatni. A vívósportban elért győzelmek után sportvezetőként is különleges munkát végez, a tiszta játékért igyekszik tenni, emellett pedig évtizedek óta sebész főorvosként is szolgál.

Sportrovatunk vendége a Nemzet Sportolói közé a napokban beiktatott korábbi kitűnő vívó, Kamuti Jenő, aki életútja felidézése mellett a segítségnyújtás fontosságáról, a Fair Play jövőjéről és a jövőbeni terveiről is mesélt lapunknak. Olvassa el interjúnkat a július 6-i Heti Magyar Fórumban!