A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 29.
száma.

Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök a Kremlben

CSURKA ISTVÁN VITAINDÍTÓ ELŐADÁSA MONORERDŐN 1985-BEN

MEDVECZKY ÁDÁM ’77 – A Kossuth-díjas karmester szerint a keresztény művész nem lehet közömbös. Jézus urunk is ostorral űzte ki a kufárokat a templomból. Tehát a hitnek harcosnak kell lennie.

POLGÁRŐRÖK EZREI VÉDIK A HATÁRT – Dr. Barnucz Szilvia, az Országos Polgárőr Szövetség főigazgatója: Szent László a mi védőszentünk, több mint hatvanezer polgárőrnek, akik fogadalmat tettek arra, hogy megvédjék településeink közrendjét.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Lakitelek 2007

Csurka István felszólalása

Kedves Magyar Testvéreim!
Az idő szorít bennünket, magyarokat. Van idő az emlékezésre, de kevés. Évtizedek beletörődése, hanyagsága és gyávasága következtében most ránk ég a cselekvés, a változtatás kényszere. Ha nem szabadulunk meg elnyomóinktól, ha nem teremtünk meg magunknak egy nekünk való rendet, egy új, szabad magyar életet, idegenszívű és idegen megbízású gengsztereink elpusztítanak bennünket. Beköltöznek életterünkbe, szétrágják a nyelvünket, megmérgezik kultúránkat és elveszik a pénzünket. Földönfutók, páriák leszünk hazánkban.
A magyarságnak új, korszerű, pontos munkán alapuló, ésszerű rendszerre van szüksége. Jó lenne, ha ez az új rendszer hasonlítana a hajdanvolt magyar reformkorra, amely esszenciaként Széchenyit adta a nemzetnek, folytatná 1956 munkástanácsos és forradalmi bizottságos, alulról feltörő demokráciakísérletét és mindenekelőtt maradéktalanul magyar lenne. Ennek az új magyar rendszernek az elképzeléséhez szeretnék néhány gondolattal hozzájárulni.
Idén augusztus 20-án ismét közreadtam egy tanulmányt, a „Kilábalás programját”, amelyet több száz példányban szétküldtem és sok kiváló ember tisztelt meg azzal, hogy válaszolt rá és értékelte. Ezt mindenekelőtt tisztelettel megköszönöm. Most is ennek a dolgozatnak a nyomvonalán kívánok haladni. Az elsőre leírt diagnózis, amely a pártok szükségtelenségében összegződött, azóta sajátos alátámasztást kapott.
A „Zuschlag” német szó, azt jelenti ráadás, pótdíj. A schlagen igének üt-ver, és csatlakozik valamihez jelentése is van. Csütörtöki számában azt írta a Népszabadság, hogy Zuschlag János Kiskunhalason 500 fiatalembert csatlakoztatott az MSZP-hez, nyilván a sportminisztériumtól a zsebébe csatlakoztatott pénzek segítségével, és ezeknek a névleges tagoknak a segítségével az eredetinél ötször több saját emberét küldhette a megyei választási testületekbe, hogy válasszák meg őt alelnöknek, képviselőnek, ennek-annak. A módszert Gyurcsány Ferenc előzőleg már országosan is alkalmazta. Leisztinger Tamás, a volt üzlettárs, valamint Apró Klein Piroska, az anyósa pénzén országos pártba beléptető kampány után a megvett tagok szavazataival választatta meg magát előbb a pártkongresszuson miniszterelnök-jelöltnek, később az Országgyűlésben miniszterelnöknek, majd pártelnöknek is. Leisztinger adta nemcsak a pénzt, hanem valószínűleg a szabadalmat is.
A magyar társadalom morgolódott e miatt az eljárás miatt, de átsiklott felette. Az ellenzéki pártokkal együtt. Ez nagy hiba volt, mivel maffiás államcsíny történt, ami minden ellenállásra okot és jogot adott volna. Hiszen a párton belüli maffiás hatalomátvételből országos hatalomátvétel lett, a kormány kormányprogram és választói felhatalmazás nélkül kormányzott, Gyurcsány Ferencre senki nem szavazott.
A maffiakormánynak 2005-től semmi más gondja nem volt, mint hogy megbízóinak a befektetett tőkét busásan visszaadja, gátlástalan hazudozásaival és az államszervezet nem maffiás elemektől való megtisztításával, törvénytelen átszervezésekkel szavatolja magának a 2006-os választási győzelmet, azaz tegye lehetővé magának a további rablást. Azt tehát, ami itt az utóbbi öt-hat évben történt, nem lehet a parlamenti demokrácia és a normális politikai történet formáiban előadni, mert az nem politikai történet, hanem maffiatörténet. Egy rablóbanda, kifejezetten rablási céllal megszerezte magának a politikai hatalmat a politikai és a kormányhatalommal – és sajnos az EU elnézésével és vállvonásával fosztogatja ezt az országot. A fosztogatásból szép hasznot húz a külföldi tőke, amely nem fizet a jövedelme arányában és az itteni feltételeknek megfelelő adót, és szabadon viszi ki az országból az itt termelt hasznot, és a kifosztás mögött ott áll a legnagyobb világhatalom, amely jelenleg még abban a helyzetben van, hogy háborúkat indíthat, országokat tehet tönkre és hajlandó a legigazságtalanabb lépésekre is, ha kicsi szövetségese, Izrael úgy akarja. Ez a teljes kép, ez a teljes igazság, kedves magyar testvéreim.
2006. október 23-án a magyar rendőrség egyenruhájában, azonosító szám nélkül zuschlágolták a magyar tüntetőket, és valamilyen idegen nyelven értekeztek egymással vagy másokkal, ma sem tudjuk kikkel. Ezt bemondta a közszolgálati magyar rádió, amelynek udvarán verőbázist létesített a rendőrség. Mit jelent mindez, kedves magyar testvéreim?

Olvassa végig Csurka István beszédét a szeptember 7-i Heti Magyar Fórumban!