A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 29.
száma.

Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök a Kremlben

CSURKA ISTVÁN VITAINDÍTÓ ELŐADÁSA MONORERDŐN 1985-BEN

MEDVECZKY ÁDÁM ’77 – A Kossuth-díjas karmester szerint a keresztény művész nem lehet közömbös. Jézus urunk is ostorral űzte ki a kufárokat a templomból. Tehát a hitnek harcosnak kell lennie.

POLGÁRŐRÖK EZREI VÉDIK A HATÁRT – Dr. Barnucz Szilvia, az Országos Polgárőr Szövetség főigazgatója: Szent László a mi védőszentünk, több mint hatvanezer polgárőrnek, akik fogadalmat tettek arra, hogy megvédjék településeink közrendjét.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
​Többen vagyunk, mint gondolnánk

Csurka István

Ezzel a mondattal lelkesítette Mesterházy kampánygyűlésén az MSZP-seket. Tudjuk. És látjuk, hogy remekül működnek együtt. Tehát: egyszer van egy garnitúrájuk MSZP néven. Van a Bokros-féle garnitúrájuk MDF címszó alatt. A Retkes-SZDSZ néven futó csapatuk felszámolás alatt. Az Új Erő néven futó garnitúrájuk élére a hazugságban Jobbik termékmenedzserét állították. A saját csapatát az MSZP szocialistának, a Bokros-féle társaságot magyarnak és demokratának, Retkeséket liberálisnak, és a buta tekintetű Vona Gábor által vezetetteket pedig nemzeti radikálisnak hazudják. Ám mára már sok ember előtt világos képlet valamennyi szervezet, különösen a hazugságban Jobbik hátországa lepleződik le nagy sebességgel. Most azt hazudja V. Gábor termékmenedzser, a hazugságban Jobbik pártelnöke, hogy őket üldözik.
Ezért a Jobbik magára hagyta a Gárdát. A talpasok már nem kellenek. Vona Gábor soha nem fog nyerni Gyöngyösön, ha csak rájuk hagyatkoznak. Sneider pontosan tudja, nem kell ide Gárda, ha rendelkezésre áll a kormány és az MSZP egész gépezete, pénze és az összes bevált szabadalma.
Egyszer már adódott egy olyan helyzet Európában, illetve Eurázsiában, amikor sürgős szükség támadt erre a kampánystábra. Borisz Jelcinnel szemben a végtelen nyomor, pusztulás és kirablás miatt olyan erősek voltak a Zjuganov-féle orosz kommunisták, hogy félő volt, hogy kiszakítják Oroszországot az amerikai befolyás övezetéből. A kampánystáb néhány hónap alatt megfordította az eredményt, Jelcin maradt és csak utána jött Putyin, aki aztán egyensúlyt teremtett. A magas olajár miatt az orosz romlás megállt, a kiáltó népnyomor enyhült, de Oroszország benne maradt az amerikai–zsidó befolyási övezetben. Vagy legalább félig benne maradt. Putyin néhány zsidó olajmilliárdost száműzött, egyet-kettőt bebörtönzött, Zjuganov pedig eltűnt.
Tény az, hogy nem tudunk semmit ennek a központnak a módszereiről, technikájáról, csak a beavatkozásait érzékeljük. Szoros együttműködésben és nyilván átfedésben és összekapcsolódásban van ez a szerv az IMF-fel és a Világbankkal és a különböző érdekvédő szövetségekkel.
Amikor a költségvetés első napi vitájában Kósa Lajos debreceni polgármester kijelentette, hogy ez a költségvetés az IMF költségvetése és magyar hangja Bajnai Gordon, teljesen igazat mondott, de arra még csak nem is utalt, hogy Bajnai Gordon ennek a központnak a kinevezettje, bábja, esetleg szigorúan titkos állományú tisztje. Ezt a mondatot, amely a lehető legsúlyosabb kijelentés egy független országban, a médiumok még így, csonkán is eleresztették a fülük mellett. Kósára pedig ráindították a jobbikos csordát.

Olvassa végig Csurka István elemzését a legújabb Magyar Fórumban!