A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 29.
száma.

Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök a Kremlben

CSURKA ISTVÁN VITAINDÍTÓ ELŐADÁSA MONORERDŐN 1985-BEN

MEDVECZKY ÁDÁM ’77 – A Kossuth-díjas karmester szerint a keresztény művész nem lehet közömbös. Jézus urunk is ostorral űzte ki a kufárokat a templomból. Tehát a hitnek harcosnak kell lennie.

POLGÁRŐRÖK EZREI VÉDIK A HATÁRT – Dr. Barnucz Szilvia, az Országos Polgárőr Szövetség főigazgatója: Szent László a mi védőszentünk, több mint hatvanezer polgárőrnek, akik fogadalmat tettek arra, hogy megvédjék településeink közrendjét.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Akiket a bukás szele megcsapott

czyla

Akkor még, amikor nem terjedt el, hogy Simicska bekebelezi az Indexet, ott megjelent, és azóta sem cáfolta senki, hogy Vona valójában értékesítési ügynök volt az MLM-rendszerrel dolgozó 2F nemzetközi nyelviskolánál. A 2F nyelviskola pedig egy olyan botrányos cég volt, amit a hatóság is többször büntetett, és a módszereik miatt végül be is tiltott. Többen évekig pereskedtek velük, sokaknak pedig több millió forintjuk úszott el a rossz alku miatt, amiből nagyon nehéz vagy szinte lehetetlen volt kiszállni nagyobb veszteség nélkül. Vona személyesen járt ki az ügyfelekhez, és sok szerencsétlen embert befűzhetett, mert később, egészen pontosan a politikai porondon való megjelenéséig mentorként is foglalkoztatta a cég. Annyi embert verhetett át nagyon hatásosan, hogy később már ő taníthatta be az új munkatársakat. Az időközben csicskapárttá lett alakulat elnöke – gúnynevén Cuki, akkor még Zazrivecz vagy már Vona (?) – az Index szerint egyáltalán nem érezte problémásnak, bár betéve tudta a szerződés részleteit, hogy az egyhetes lemondási idő cumi, mert a tanfolyam csak egy hónap múlva kezdődött, így aki bekapta annak mindenképp ki kellett fizetnie a több százezer forintot. Vona erre azt mondta, egy ilyen szerződésbe behúzni sok embert, az tisztességes munka volt a részéről.
Most meg az interneten az terjedt el, hogy Vona visszatér eredeti tevékenységéhez az ügynöki munkához, és már meg is tartotta első előadását az Aranytízben. Az esemény főszervezője, Barta Tibor, Vona személyi edzője a 444 szerint elmondta, a hír megjelenéséig három ember jelezte vissza, hogy biztosan ott lesz (köztük maga Barta Tibor). A gyér érdeklődés talán a tízezer forint miatt van, amennyit kérnek minden hallgatótól, aki Vonától akarja megtudni, hogyan kereshet sok pénzt.
Azon kapom magam hétfőn, hogy az ígéretes előadást keresem az interneten. Nem tudom miért teszem ezt két nappal az esemény után, illetve dehogyisnem tudom. Föltűnt, hogy míg a Vona-féle pályamódosítás el lett hallgatva, addig a Botka-féle világgá lett kürtölve, úgyhogy mindenki láthatta, hallhatta: a baloldal megrendült miniszterelnök-jelöltjét nemcsak megcsapta, hanem már el is sodorta a bukás szele. Nem tudta – mondja –, hogy a politikai maffia mennyire behálózta a demokratikus ellenzéket, közte a saját pártját, az MSZP-t is, ezzel indokolta azt, hogy hétfőn lemondott. Mondjuk ez az indok azért furcsa, mert Katona Béla titokminiszter kikotyogta annak idején, hogy az alvilág hidat épített irányukba. Botka a médiának levelét is elküldte, melyben a DK, az LMP, Tarjányi Péter és Lattmann Tamás szereplésére is célzott. És arra, hogy az ellenzékbe beépült maffia a szintén hídveréssel foglalkozó Jobbik felé terelné az ő szavazóikat.
Minimum pikáns a helyzet, mert mindeközben Simicska hivatalosan a nevére vette a Jobbikot. Miért ne, a saját pénzével mindenki azt tesz, amit akar, a saját gondolatait, saját szimpátiáját afelé közvetíti, aki megérdemli – erősített rá a hírre a híradóban a Simicska és Vona közötti adásvétel közvetítője, Varga-Dumm Andrea.
Jellemző, hogy a Jobbik legfőbb támasza már George Soros. Nem vicc, a baloldali és liberális pártokkal összefogva fordult az Alkotmánybírósághoz a milliárdos spekulánshoz köthető civil szervezetek átláthatóságát biztosító törvénnyel szemben. A Soros-tervet pedig felesleges rasszista riogatásnak minősíti a szóvivőjük, a kvóta szerinti elosztást pedig már Vona is elfogadná. Gulyás Márton Közös Ország Mozgalma a Jobbikkal folyamatos tárgyalásokat folytat. Legutóbb Gulyás és Zagyva saját magával riogatta a nemzetet. Hogy ha a nemzet nem nyugszik, nem akarja elfogadni a migránsokat és a parlament nem változtatja meg a választási rendszert, akkor október 23-án majd megint tüntetnek és akkor a nemzet majd megnézheti magát. Ha a tüntetők első sorát olyan próbált harcosok alkotják majd, mint Simicska Lajos elborult elméjű milliárdos, aki éjszaka a Veszprémbe kirakott plakátjait saját kezűleg firkálta össze, akkor csak arra kell legyen gondja az Országos Mentőszolgálatnak, hogy elegendő rohamkocsi és kényszerzubbony álljon rendelkezésre a nagy tüntetéskor.