A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Ezektől várhatjuk a megújulást

Nagy lelkesen írja a HVG, hogy itt van az igazi: Erős felszólalókat hoz a Momentum a programbemutatóra az elmúlt 27 évből. Komoly szakpolitikusok! Olyan jól hangzik, hogy volt jegybankelnök, volt külügyminiszter és nagykövet, volt egészségügyi államtitkár, volt közigazgatási államtitkár és egy jelenlegi pártelnök többek között. 
Bass László, az ELTE TáTK adjunktusa, Bod Péter Ákos, volt jegybankelnök, Jeszenszky Géza, volt külügyminiszter és nagykövet, Kincses Gyula, volt egészségügyi államtitkár, Raskó György agrárközgazdász, volt közigazgatási államtitkár, Ravasz Ábel, a HÍD alelnöke, a szlovák kormány romaügyi kormánybiztosa.

Ez ám a veretes névsor. Ott van köztük, aki örökre lemondott Kárpátaljáról, alig alakult meg ez a tákolmány Ukrajna, rohant aláírni az ukrán-magyar alapszerződést. Ott van köztük, aki miatt kirobbant lényegében a taxisblokád, vagy aki miatt kiskiklott a rendszerváltás után az egészségügy, vagy akinél kevesen jöttek ki jobban a provatizációból. És olyan is van, aki a kettős állampolgárság meg nem adása ellenére nem győzik odadörgölőzni a szlovákokhoz.
Hát köszönjük szépen, nem kérünk belőlük!