A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
ÁTÖLTÖZÖTTEK KLUBJA

Csurka István

Sok-sok ember hagyományosan, úgyszólván családi megszokásból kötődik valamelyik párthoz, és nem tudja, mert nem is tudhatja, hiszen nem tájékoztatják felőle, hogy a kedvelt párt megváltozott. Esetleg éppen ellenkezőjét képviseli annak, amit a reá szavazó feltételez róla.
Vajon hány meg hány ember nem tudja, hogy a Magyar Szocialista Párt a nemzetközi nagytőke kijáróinak és fizetett ügynökeinek pártja lett, és vezetői milliárdosok, akik kétes módon, éppen a kizsákmányolás lehetővé tételével szerezték milliárdjaikat?
Akik az ügyet intézik, profik. Tudják, hogy ma csak az létezik, ami a képernyőn és a rádióban megjelenik és amit az újságok alátámasztanak. Ilyen világban élünk. A képernyőirányítású társadalom Amerikából költözött át Európába, s Magyarországon a legelöregedettebb, legmegálltabb, béna térben érte el a legnagyobb hatását. Ahol nincs munka, nincs mozgás, nincs semmi saját történés, ott a képernyő a teljes valóság, beszívódik a zsigerekbe. Valljuk be, ez mesteri. Egy kis csoport, egy titkos erőközpont úgy táncoltatja a magyar társadalmat, ahogy akarja, úgy kanyarít le egy-egy karéjt a magyar kenyérből, ahogy akarja.
Pontosan úgy tolja fel a választások legalább második polcára a Jobbikot, ahogy neki tetszik, mert előzetesen megbénította az egész korrupt államszervezetet, a pártjaikat és a sajtójukat is. A mérget nem most adták be, hanem már a rendszerváltáskor, azóta legfeljebb csak az adagokat növelik. A szocialista milliomosok állama csak olyan intézkedéseket foganatosít a Gárda és a Jobbik ellen, amely annak előnyére válik.
A liberális közvélemény az MSZP-t ostorozza, közben egykori főtisztek, vérkommunisták, volt ávósok is jobbikos karriert fontolgatnak. Mint az Atakában, a bolgár rendvédelmi erők veteránjainak gyűjtőhelyén, ugyanúgy a Jobbikban is gyülekeznek a korábbi rendőr és honvéd főtisztek. Vélhetően az ő érdekükben is született a Jobbik október 24-i kongresszusán az az alapszabály-módosítás, mely szerint az MSZMP tagjai politizálhatnak a pártban, mint a Gyurcsány rendőrségében szolgáló nyugállományú rendőr ezredes, a terrorelhárító szolgálat egykori parancsnoka. A csendőrség jobbikos felelőse (!) is az MSZMP tagja volt.
Gazdasági elemzők szerint a Jobbik már most elköltötte azt a pénzt, amit a pártok törvényesen elkölthetnek (386 millió Ft) a kampányra. Kérdés: honnan van ez a pénz? Vakulj magyar!
Játsszunk el a gondolattal, mit is tenne ilyen esetben az általuk propagált csendőrség. Az egyik csendőr lekapná a válláról a puskát, és akkorát csapna Zazrivecz lábfejére, hogy az földre esne és jajgatna. Kérdezné tőle: na, honnan szereztétek a pénzt? A válasz csak makogás lenne, s erre újra kapna a rovott múltú. Megvárnák a csendőrök, hogy feléledjen, és újra megkérdeznék: van-e információja? Ők bizonnyal ki tudnák szedni Zazriveczből az igazat. Tán mégis jó lenne, ha visszaállítanák a csendőrséget?
Akad bőven régi rendészeti erős ember a párt holdudvarában: A Jobbik elszámoltatásról, felelősségre vonásról, a régi pártállami emberek félretételéről hazudozik, majd ha bekerül a parlamentbe, miközben velük van megtömve az egész párt. A Jobbik oroszbarátságában is hasonlít a szlovák a szerb és a bolgár szélsőjobboldalinak eladott formációkhoz. A Bolgár Gárda vezetőjének műsora van egy kábeltévén. Ennek tulajdonosa közel áll a szocialistákhoz, a diktatúra idején az állambiztonság ügynöke volt. A Jobbik nagyasszonya férjének műsora van a magyar televízióban. Az úr nyugati tudósító volt, Aczél Endre bevallotta, hogy a kommunista titkosszolgálatnak rendszeresen írt jelentéseket, s hihetetlennek tartja, hogy bárki hasonló beosztásban ez alól mentesülhetett volna. Ezek a hirtelen megerősödött szélsőségesen cigányellenes formációk moszkvai pénzkapcsolatai nyílt titoknak számítanak Európában. Bizonyítékkal nehéz szolgálni pl. a bolgár ügyben, az oroszgyanús kapcsolatok létezése viszont tény.

Olvassa végig Csurka István elemzését a legújabb Magyar Fórumban!