A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 24.
száma.

Merkel kiállt a magyar kerítés mellett

Váratlanul elhunyt a Magyar Fórum egykori munkatársa, Lovas István

Ha Kunhalmi lesz az MSZP elnöke, akkor borítékolható, hogy összeáll Gyurcsányékkal

150 éve született Vitéz Nagybányai Horthy Miklós, Magyarország egykori kormányzója
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
ÁTÖLTÖZÖTTEK KLUBJA

Csurka István

Sok-sok ember hagyományosan, úgyszólván családi megszokásból kötődik valamelyik párthoz, és nem tudja, mert nem is tudhatja, hiszen nem tájékoztatják felőle, hogy a kedvelt párt megváltozott. Esetleg éppen ellenkezőjét képviseli annak, amit a reá szavazó feltételez róla.
Vajon hány meg hány ember nem tudja, hogy a Magyar Szocialista Párt a nemzetközi nagytőke kijáróinak és fizetett ügynökeinek pártja lett, és vezetői milliárdosok, akik kétes módon, éppen a kizsákmányolás lehetővé tételével szerezték milliárdjaikat?
Akik az ügyet intézik, profik. Tudják, hogy ma csak az létezik, ami a képernyőn és a rádióban megjelenik és amit az újságok alátámasztanak. Ilyen világban élünk. A képernyőirányítású társadalom Amerikából költözött át Európába, s Magyarországon a legelöregedettebb, legmegálltabb, béna térben érte el a legnagyobb hatását. Ahol nincs munka, nincs mozgás, nincs semmi saját történés, ott a képernyő a teljes valóság, beszívódik a zsigerekbe. Valljuk be, ez mesteri. Egy kis csoport, egy titkos erőközpont úgy táncoltatja a magyar társadalmat, ahogy akarja, úgy kanyarít le egy-egy karéjt a magyar kenyérből, ahogy akarja.
Pontosan úgy tolja fel a választások legalább második polcára a Jobbikot, ahogy neki tetszik, mert előzetesen megbénította az egész korrupt államszervezetet, a pártjaikat és a sajtójukat is. A mérget nem most adták be, hanem már a rendszerváltáskor, azóta legfeljebb csak az adagokat növelik. A szocialista milliomosok állama csak olyan intézkedéseket foganatosít a Gárda és a Jobbik ellen, amely annak előnyére válik.
A liberális közvélemény az MSZP-t ostorozza, közben egykori főtisztek, vérkommunisták, volt ávósok is jobbikos karriert fontolgatnak. Mint az Atakában, a bolgár rendvédelmi erők veteránjainak gyűjtőhelyén, ugyanúgy a Jobbikban is gyülekeznek a korábbi rendőr és honvéd főtisztek. Vélhetően az ő érdekükben is született a Jobbik október 24-i kongresszusán az az alapszabály-módosítás, mely szerint az MSZMP tagjai politizálhatnak a pártban, mint a Gyurcsány rendőrségében szolgáló nyugállományú rendőr ezredes, a terrorelhárító szolgálat egykori parancsnoka. A csendőrség jobbikos felelőse (!) is az MSZMP tagja volt.
Gazdasági elemzők szerint a Jobbik már most elköltötte azt a pénzt, amit a pártok törvényesen elkölthetnek (386 millió Ft) a kampányra. Kérdés: honnan van ez a pénz? Vakulj magyar!
Játsszunk el a gondolattal, mit is tenne ilyen esetben az általuk propagált csendőrség. Az egyik csendőr lekapná a válláról a puskát, és akkorát csapna Zazrivecz lábfejére, hogy az földre esne és jajgatna. Kérdezné tőle: na, honnan szereztétek a pénzt? A válasz csak makogás lenne, s erre újra kapna a rovott múltú. Megvárnák a csendőrök, hogy feléledjen, és újra megkérdeznék: van-e információja? Ők bizonnyal ki tudnák szedni Zazriveczből az igazat. Tán mégis jó lenne, ha visszaállítanák a csendőrséget?
Akad bőven régi rendészeti erős ember a párt holdudvarában: A Jobbik elszámoltatásról, felelősségre vonásról, a régi pártállami emberek félretételéről hazudozik, majd ha bekerül a parlamentbe, miközben velük van megtömve az egész párt. A Jobbik oroszbarátságában is hasonlít a szlovák a szerb és a bolgár szélsőjobboldalinak eladott formációkhoz. A Bolgár Gárda vezetőjének műsora van egy kábeltévén. Ennek tulajdonosa közel áll a szocialistákhoz, a diktatúra idején az állambiztonság ügynöke volt. A Jobbik nagyasszonya férjének műsora van a magyar televízióban. Az úr nyugati tudósító volt, Aczél Endre bevallotta, hogy a kommunista titkosszolgálatnak rendszeresen írt jelentéseket, s hihetetlennek tartja, hogy bárki hasonló beosztásban ez alól mentesülhetett volna. Ezek a hirtelen megerősödött szélsőségesen cigányellenes formációk moszkvai pénzkapcsolatai nyílt titoknak számítanak Európában. Bizonyítékkal nehéz szolgálni pl. a bolgár ügyben, az oroszgyanús kapcsolatok létezése viszont tény.

Olvassa végig Csurka István elemzését a legújabb Magyar Fórumban!