A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 29.
száma.

Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök a Kremlben

CSURKA ISTVÁN VITAINDÍTÓ ELŐADÁSA MONORERDŐN 1985-BEN

MEDVECZKY ÁDÁM ’77 – A Kossuth-díjas karmester szerint a keresztény művész nem lehet közömbös. Jézus urunk is ostorral űzte ki a kufárokat a templomból. Tehát a hitnek harcosnak kell lennie.

POLGÁRŐRÖK EZREI VÉDIK A HATÁRT – Dr. Barnucz Szilvia, az Országos Polgárőr Szövetség főigazgatója: Szent László a mi védőszentünk, több mint hatvanezer polgárőrnek, akik fogadalmat tettek arra, hogy megvédjék településeink közrendjét.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Varsónak is tetszenek az eredmények

Derűlátóan nyilatkozott hétfőn az ausztriai parlamenti választások eredménye kapcsán Witold Waszczykowski lengyel külügyminiszter, korainak tartva ugyanakkor a Bécs és a visegrádi csoport esetleges közeledésére vonatkozó kérdést.

"Először létre kell jönnie a kormánynak, amely bizonyára koalíciós lesz, és majd követjük a fejleményeket" - nyilatkozott a vasárnapi ausztriai választások nyomán kialakult helyzetről az európai uniós tagországok külügyminisztereinek hétfői tanácskozásán részt vevő Waszczykowski a lengyel médiának.
    "Természetesen, ismerve Sebastian Kurzot, az ő nyilatkozatait, optimisták vagyunk" - jegyezte meg a kancellári poszt várományosára vonatkozóan.
    Waszczykowskitól megkérdezték azt is, hogy az ausztriai fejlemények nyomán közeledhet-e az új bécsi kormány és a visegrádi csoport (V4) politikája. A lengyel külügyminiszter "túl korainak" nevezete az ilyen fejtegetéseket, leszögezve: egyelőre tudomásul kell venni "a demokratikus választások demokratikus eredményét".