A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Hárman erőszakolták meg

​Rendőrségi közlemény szerint egy óra alatt három alkalommal erőszakoltak meg egy 17 éves lányt Londonban.

Rendőrségi közlemény szerint egy óra alatt három alkalommal erőszakoltak meg egy 17 éves lányt Londonban – derült ki a The Guardian brit lap beszámolójából. A lap a nyomozás során nyilvánosságra jutott, térfigyelő kamerákkal rögzített képeket is közölte, amin látható, hogy a feltételezett elkövetők szakállas, arab küllemű személyek.
A Metropolitan Police közlése szerint az incidens-sorozat szeptember 30-án, Londonban történt. Az áldozat hazafelé tartott egy Night Clubból. A hazaút során őt követő személyek három alkalommal is rátámadtak és többszörös nemi erőszak áldozatává vált.
A lányt először szeptember 29-én péntek éjjel 23:55-kor támadták meg, majd hajnali egyig más férfiak is rátámadtak és többen megerőszakolták, a harmadik alkalommal már csoportosan.
A CCTV kamerák felvételei alapján a Metropolitan Police nyomozói már beazonosítottak két férfit, akik éjszaka az utcán követni kezdték a lányt. A rendőrség a térfigyelő kamerák felvételei alapján visszaköveti a gyanúsítottak mozgását, emellett megpróbálja beazonosítani, kik követték még a lányt a bűncselekményt megelőzően.
A rendőrség arra kéri a nyilvánosságot, hogy aki a képek alapján valamelyik elkövetőt felismeri, tegyen bejelentést. A biztonsági kamerák felvételei szerint az első migráns a Cambridge Heath Roadon kezdte követni a lányt. Utána a férfi mozgása nem nyomon követhető, de a bűncselekmény színhelyén megtalálták a lány letépett ruháit. Éjfél után egy másik migráns kezdte követni a lányt, immár kerékpáron, hogy utolérje a menekülésben lévő könnyű prédát.
A felvételek szerint az elkövető egy közeli parkos részhez vitte áldozatát, ahol „bizonyos ideig ott maradtak”. Amikor legközelebb egy biztonsági kamerán feltűnt a lány, újabb ruhadarabjai hiányoztak.
Percekkel később, 00:45 körül a nyomozók szerint a lány újabb támadás áldozatává vált, ezúttal már három férfi támadt rá, és csoportosan erőszakolták meg.
 A CCTV felvételeken látható, amint az egyik gyanúsított végigsétál a Corfield Street-en és csatlakozik másik két alakhoz, akik egy fás területen várakoztak. Tehát gyülekeztek a csoportos nemi erőszak előtt. A csoport ezután együtt kezdte követni a lányt, majd miután utolérték, mindhárman megerőszakolták.
A harmadik incidens után járókelők találtak a földön fekvő tizenéves lányra, és kihívták a rendőröket.

Részletes külpolitikai hírek a legújabb Magyar Fórumban!