A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 25.
száma.

Orbán Viktor: Jövőre ennek a bizottságnak mennie kell!

A nemzeti összefogás tiszta eszméje: Csurka István 30 évvel ezelőtt elhangzott beszéde az erdélyi falurombolás elleni tüntetésen

Mónus József: a Hódítók Kupáját ezúttal egy Kr.e. 3. századiszkíta íj másolatával nyertem el, amit én készítettem

Szanyit megválasztották az MSZP alelnökének, majd lapunknak azt nyilatkozta, hogy az MSZP ma már nem vonzó
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Hárman erőszakolták meg

​Rendőrségi közlemény szerint egy óra alatt három alkalommal erőszakoltak meg egy 17 éves lányt Londonban.

Rendőrségi közlemény szerint egy óra alatt három alkalommal erőszakoltak meg egy 17 éves lányt Londonban – derült ki a The Guardian brit lap beszámolójából. A lap a nyomozás során nyilvánosságra jutott, térfigyelő kamerákkal rögzített képeket is közölte, amin látható, hogy a feltételezett elkövetők szakállas, arab küllemű személyek.
A Metropolitan Police közlése szerint az incidens-sorozat szeptember 30-án, Londonban történt. Az áldozat hazafelé tartott egy Night Clubból. A hazaút során őt követő személyek három alkalommal is rátámadtak és többszörös nemi erőszak áldozatává vált.
A lányt először szeptember 29-én péntek éjjel 23:55-kor támadták meg, majd hajnali egyig más férfiak is rátámadtak és többen megerőszakolták, a harmadik alkalommal már csoportosan.
A CCTV kamerák felvételei alapján a Metropolitan Police nyomozói már beazonosítottak két férfit, akik éjszaka az utcán követni kezdték a lányt. A rendőrség a térfigyelő kamerák felvételei alapján visszaköveti a gyanúsítottak mozgását, emellett megpróbálja beazonosítani, kik követték még a lányt a bűncselekményt megelőzően.
A rendőrség arra kéri a nyilvánosságot, hogy aki a képek alapján valamelyik elkövetőt felismeri, tegyen bejelentést. A biztonsági kamerák felvételei szerint az első migráns a Cambridge Heath Roadon kezdte követni a lányt. Utána a férfi mozgása nem nyomon követhető, de a bűncselekmény színhelyén megtalálták a lány letépett ruháit. Éjfél után egy másik migráns kezdte követni a lányt, immár kerékpáron, hogy utolérje a menekülésben lévő könnyű prédát.
A felvételek szerint az elkövető egy közeli parkos részhez vitte áldozatát, ahol „bizonyos ideig ott maradtak”. Amikor legközelebb egy biztonsági kamerán feltűnt a lány, újabb ruhadarabjai hiányoztak.
Percekkel később, 00:45 körül a nyomozók szerint a lány újabb támadás áldozatává vált, ezúttal már három férfi támadt rá, és csoportosan erőszakolták meg.
 A CCTV felvételeken látható, amint az egyik gyanúsított végigsétál a Corfield Street-en és csatlakozik másik két alakhoz, akik egy fás területen várakoztak. Tehát gyülekeztek a csoportos nemi erőszak előtt. A csoport ezután együtt kezdte követni a lányt, majd miután utolérték, mindhárman megerőszakolták.
A harmadik incidens után járókelők találtak a földön fekvő tizenéves lányra, és kihívták a rendőröket.

Részletes külpolitikai hírek a legújabb Magyar Fórumban!