A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 29.
száma.

Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök a Kremlben

CSURKA ISTVÁN VITAINDÍTÓ ELŐADÁSA MONORERDŐN 1985-BEN

MEDVECZKY ÁDÁM ’77 – A Kossuth-díjas karmester szerint a keresztény művész nem lehet közömbös. Jézus urunk is ostorral űzte ki a kufárokat a templomból. Tehát a hitnek harcosnak kell lennie.

POLGÁRŐRÖK EZREI VÉDIK A HATÁRT – Dr. Barnucz Szilvia, az Országos Polgárőr Szövetség főigazgatója: Szent László a mi védőszentünk, több mint hatvanezer polgárőrnek, akik fogadalmat tettek arra, hogy megvédjék településeink közrendjét.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
A fáradhatatlan gerillaszellem

czyla

A verbális magyarellenesség mint ipar az SZDSZ színre lépésével alakult ki, mert Kádár alatt még Gadó sem merte volna a magyarok szemébe vágni, hogy „bőgatyás”. Azonban a liberálisok nacionalizmus elleni küzdelmébe a mindennapos hibáztatás és állandó felelősségre vonás is belefér. Persze csak akkor, ha nem a liberálbolsik kormányoznak. A cél, egész Magyarország elítélése, és nyomásgyakorlás a hatalmon lévőkre hol ezért, hol meg azért. Hadházy azt mondja, „az összefogás az ellenzék Soros-terve”, amelyet Gulyás Márton azzal egészít ki, hogy nincs esély kormányváltásra, legfeljebb kormánybuktatásra. Vágó elismeri, hogy jelentős összeget kapnak Sorostól, miután a spekuláns az amerikai adóhivatalt átverte és magánalapítványába mentette összeharácsolt vagyonának jelentős hányadát. Vágó, a Gyurcsány-párt egyik vezetője reméli, nem keveset áldoz majd Soros a nemzetbuktatásra.
Momentán az a nóta, hogy a magyarok minden migránst fogadjanak be. Sorostól származik a „briliáns” ötlet. A magyar kibontakozással szemben létezik ellenséges háttérhatalom, amelynek létét ugyanúgy tagadják, mint a Soros-tervet, amely háttérhatalom 2010 óta a minél rosszabb, annál jobb taktikájával a magyar kormány teljes pénzügyi és politikai ellehetetlenítésére, kiszolgáltatottságára gyúr. Hazai rezidensei követelik: szűnjön meg a Magyar Nemzeti Bank. Ne legyen magyar ügyészség. Ne legyen magyar rendőrség. Ne legyen magyar határőrség. Ne legyen kerítés. A magyarok adják át önként önrendelkezési jogukat. A megnevezhetetlen hatalom vonjon meg a magyaroktól minden szerződés szerint járó pénzt. Vegye el azt is, amit eddig folyósított. Jöjjön a migráns, jöjjön az IMF, jöjjön az EU, a CEU. Mindegy is, kinek, minek, de legyen megint reménytelen, kiszolgáltatott helyzetben a magyar!
Soros erre a célra tervszerű programot alkotott. Közzétette.
Mi olvassuk, látjuk, ők azt mondják, ilyen nincs.
A tényeket tagadók között a legszemetebb a Jobbik. Kamu feljelentősdit kommunikál, és ha erre nem indul nyomozás, az azt jelenti, nincs Soros-terv. Illegális migráció sincs. Kötelező betelepítési kvóta sincs. Terrorizmus sincs, a tömeggyilkosságok sincsenek. Mi az, hogy mi a szemünknek hiszünk, és nem Sorosnak, Szél Bernadettnek, Gyurcsánynak vagy éppen a jobbikos Simicska-csicskáknak?
Orbán világosan beszél: Az erőszakos betelepítés: lassú víz, partot mos. Humanitárius ügynek mondják, valójában térfoglalás: térfoglalás nekik, térvesztés nekünk. A migráció az európai országok átalakításának eszköze.
Orbán ezzel a kendőzetlen kijelentésével hívta ki maga ellen Sorost. A spekuláns támadásba lendült, az EU-ban lévő szövetségeseit és honi lakájait hívta harcba.
Megbuktatni Orbánt, de legalább gúzsba kötni: úgy táncoljon, ha tud!
Magyarok! Kerülhet ezzel a programmal kormányra bárki? Egyáltalán: nem nemzeti öngyilkosság ezt az erőt akár kormány közeli pozícióba juttatni?! Ez a kérdés, ezért van a nemzeti konzultáció, erre kell válaszoljunk!