A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Zázrivecz, a cukika

Czyla

Nem lehet kétségünk afelől, hogy Cuki az új, a 21. századi közéleti embertípus. Feltűnése óta nem tudjuk ugyan, hogy kicsoda ő pontosan, csak annyit közölt kényszer hatása alatt magáról, hogy húsz éves koráig Zázrivecz volt.
Egyszer csak eldobta régi nevét, az újat meg felvette. Két éve bezupáltatta pártját, amely azóta csicskaként szolgál. Akik jóvoltából Cuki 8 éve benn ül a parlamentben, azokat eldobta. Tönkretett egy mozgalmat, elvette a lelkét saját pártjának(!), gárdamellényét sárba taposta, orosz támogatóit megtagadta, az iszlámhoz való ragaszkodását elfeledte. Sokáig ingadozott a „holokamu”-ról regélõ, vascipõkbe turházó, izraeli és EU-s zászlót égetõ s a holomegemlékezéseket gúnyoló, a „púpos hátú és görbe orrú” zsidók kártékonyságáról értekezõ eredeti eszmetársai és a lukácsistákkal bimbódzó kapcsolata között. Végre döntött: írásban is felajánlotta utóbbiaknak szolgálatait. Legkevesebb háromszor köpönyeget váltott, ezzel együtt a liberálbolseviki sajtó a tenyerén hordozza, egy elmeháborodott oligarcha minden pénzét rákölti, vele közösben csal, lop, hazudik, színlel nemzeti elkötelezettséget. Most ügyészségi vizsgálat folyik ellene, mert nem akaródzott a számvevőszéknek határidőre átadni pártja gyanús üzleti tevékenységével összefüggő dokumentumait.
Cuki a közelmúltban pártelnöki hatalmát legalább egy alatta dolgozó alacsonyabb pártfunkcionáriussal való intim viszony kiépítésére használta, de nehogy már ezek alapján minősítsünk egy másodosztályú pártembert.
Azt persze nagyon is tudjuk, hogy nem kellene az ilyen sztoriknak mindenáron felülni, csakhogy e történetek forrása a legautentikusabb személy, maga az elkövető. És nem húsz évvel később bizonygatja más őróla, hogy ezt mind megtette, hanem önmaga, a 21. századi párt első embere.
Nem tudom, át tudjuk-e érezni ezeket az eseményeket a kellő mélységükben. Ugyanis egy 21. századi párt első embere nem rendező, akitől legfeljebb egy bemutató sikere vagy bukása függhet, még csak nem is úszóedző, akitől néhány éremé. Egy ilyen kis kalibertől egy nemzetnek a sorsa is függhetne, ha úgy adódna. Abszurd a feltételezés, nehezen elképzelhető, de a lehetőségét nem zárhatjuk ki, elvileg benne van a pakliban.
Ami a schillingesek ügyét illeti, az nem a mi ügyünk. Hogy húsz év után mit hánynak egymás szemére, és kinek van igaza, érdektelen. Hogy van benne valami beteges, az tuti.
De miért ez a kettős mérce? Cuki jó, a rendező nem.
Azon, hogy én ebben az életben a liberális véleményüzérek szubminimális tisztességét számon kérjem, már régen túl vagyok.
Cuki felkínálta magát nekik, ők meg elfogadták.
Az eset megesett, a folytatás felől nincsenek kétségeim, csak azt akarom jelezni, hogy ezek számára a magyar nemzet megrontásának lehetősége bocsánatos bűn.