A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Nincs új a Nap alatt

czyla

„Az egyetlen lehetséges megoldásnak a társadalom forradalmi elpusztítását látom” – írta Lukács György.
Az 1919-es proletárdiktatúra közoktatási népbiztosáról, a Vörös Hadsereg tisztjéről köztudott, hogy 8 rendbéli közönséges gyilkos volt. A magyar kultúrában véghezvitt gyalázatos garázdálkodásával köteteket lehetne megtölteni. Maga és a „Párt” ellenségeit ellehetetlenítette, emigrációba kényszerítette, műveiket bezúzatta, az ország összes könyvtárából eltüntette.
Lukács György nem volt magányos harcos Európában, kortársa a kis púpos Gramsci tervet dolgozott ki a marxisták számára. Ha meg akarják hódítani a Nyugatot, azt először kereszténytelenítsék. A keresztény értékeket semmisítsék meg; legyen keresztényellenes hangnemű a mozi, a színház és az egyetem.
Gramsci annak idején Mussolinit vette védelmébe, Lukács tanítványai, a pusztítók olyan megrögzött hívei mint a budapesti marxista iskolából Heller Ágnes és a rossz hírű ortodox Lukács-óvodások közül Haraszti Miklós pedig a Jobbikot tolta maga elé.
Bár Gramsci a szocialista pártlap, az Avanti! munkatársa Mussolinit szocialisztikus elképzelései miatt megvédte, de végül hazatalált, és a továbbiakban lelkes cikkekben tömjénezte a 17-es szovjet forradalom eseményeit.
Jóllehet Mussolini illegalitásba kényszerítette az olasz kommunistákat, de Gramsci elvtársai a fasizmus alatt Svájcba emigrálhattak, őt magát is csak illegális határátlépésekor fogták el, s ítélték 20 évre, ám az unalmas börtönéveket nem kényszermunkával, hanem levelek írogatásával üthette agyon. A különböző kórházakban 32 ún. Börtönfüzetet töltött meg egyebek mellett a kereszténytelenítés elméleti és gyakorlati kérdéseinek végrehajtási tervével. 1937-ben a fasizmus alatt a francia kommunista Romain Roland addig petíciózott, míg az általa alapított L’Unita c. kommunista lap 2014-ben a teljes érdektelenség miatt megszűnt, a mag azonban amit szétszórt, jó talajra talált, szárba szökkent.
A gazok túléléséről, a környezet és a társadalom egyensúlyának folytonos felborításáról a nagyhatalmak gondoskodnak, a globalizmus pedig kiirthatatlanságukat szavatolja.
Lukács és Gramsci tanai újra és újra végigsöpörnek a bolygón, Soros budapesti egyetemén ma a genderelméletet tanítják. Mert az ifjúság, a különféle kisebbségek, jellemző módon azok, akik életkoruknál és helyzetüknél fogva hajlamosak az értékváltásra, könnyebben befolyásolhatók ilyen jelszavakkal, hogy „utasítsátok el az egész kulturális rendet, miáltal megteremthetjük a sokszínű perverzitás világát”.
A züllött milliárdosokból álló liberálbal pedig mint az emberi cselekedetek végső döntőbírája, erkölcsi fölényt vindikál magának és hirdeti, hogy szégyellheted magad, ha kereszténynek, magyarnak, lengyelnek vagy németnek vallod magad. Bontsd le a kerítést, fogadd be az illegálisan érkezőket. Drága Bolgár úr mindennap azt selypegi, hogy minket is befogadtak, nekünk is kötelességünk helyet adni annyi migránsnak, ahányat csak ránk lőcsölnek.
Pedig a korábbi vándorokat több szempontból sem vehetjük egy kalap alá a mostani migránsokkal. Akik akkor váltottak hazát, azokat a befogadó országok erős kultúrája fogadta. A ma érkező migránsok zöme nem akar beolvadni. Amúgy az iszlám soha, sehol nem akart beolvadni. Persze a mai Nyugaton, ha akarna, sem tudna: nincs mibe. Az iszlám népek szívében erős a hit. Hiába migráns, erős vallási azonosságtudattal érkezik a befogadó hitehagyott fehérekhez, akik templomaikról eltüntetik a keresztet, múzeumaik, művészetük, nemzettudatuk a divatok széljárásához igazodik. Európa hajdani keresztényeinek egyharmada semmilyen valláshoz nem kötődik. Míg a muzulmánok közt nem nagyon találni hitetleneket.
Lukács elvtárs azt mondta az egyetlen megoldást a társadalom forradalmi elpusztításában látja. Jelenleg nem forradalmi hanem háborús pusztítás fenyeget. Röszkénél felfegyverzett illegális iszlám migránsok támadták a határkerítést és határt őrzőket.
 
Mi történik, ha a Európa nem tér magához?
 
Nézzük Németországot. Egész városrészek alakultak ki iskolákkal, mecsetekkel, kereskedőkkel, kádikkal, sariával. De ez nem elég, egy új európai uniós javaslatcsomag szerint a migránspárti Soros-szervezeteket is bevonnák a migránsok betelepítési folyamatába. Ez azt jelenti, hogy nem cél sem az EU védelme, sem a migráció megállítása.
A Soros-szervezetek átléphetnének a tagállamok felett, megsérthetnék a nemzetállami szuverenitást, a tagállamoknak azt a jogát, hogy a területükön saját nemzeti ügyekben önmaguk járhassanak el.
A Soros-társulathoz tartozik Vona és pártja, a Jobbik is. A párt parlamenti frakciója nem szavazta meg azt az alaptörvény-módosítást, amely alkotmányos szinten tiltotta volna meg a kötelező betelepítést. Gyurcsány Ferenc és pártja, a Demokratikus Koalíció a bevándorláspolitika lelkes támogatója. Az Együtt vezetői a déli határnál a Soros-szervezetek vezetőivel tüntettek a magyar határvédelmi intézkedések ellen. A kulcskérdésben az MSZP-nek is világos az álláspontja: készek elfogadni a Soros-tervet, a kvótát, a tömeges betelepülést. A hét elején Simicska lapja örömmel tájékoztatta olvasóit, hogy Molnár Gyula, az MSZP elnöke, Hegedűs Lorántné jobbikos országgyűlési képviselő, Szél Bernadett, az LMP társelnöke, országgyűlési képviselő, miniszterelnök-jelölt és Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője egy asztalhoz ültek, és bejelentették: közel állnak egymáshoz, kormányváltásnál többre, új alkotmányra – és most vigyázzunk! –, a magyar politikai rendszer átalakítására van szükség. Hirdetik.
Ezek együtt gond nélkül kiürítenék az országot, amit hazánknak hittünk régen. Mire felocsúdnánk, se gyermekeink, se vallásunk. A migránsok majd megmutatnák nekünk, hogy mekkora hibát vétettünk, mikor hagytuk magunkat félrevezetni.
A kereszténység, dacára némely papjának, 2000 éves történelme során túlélte üldöztetését. Talán nem teljesíthetetlen kívánság részünkről se a keresztény és magyar Magyarország építésének folytatása.