A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 25.
száma.

Orbán Viktor: Jövőre ennek a bizottságnak mennie kell!

A nemzeti összefogás tiszta eszméje: Csurka István 30 évvel ezelőtt elhangzott beszéde az erdélyi falurombolás elleni tüntetésen

Mónus József: a Hódítók Kupáját ezúttal egy Kr.e. 3. századiszkíta íj másolatával nyertem el, amit én készítettem

Szanyit megválasztották az MSZP alelnökének, majd lapunknak azt nyilatkozta, hogy az MSZP ma már nem vonzó
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
A The Washington Post és Anne Applebaum logikája

czyla

Aki szereti a hazáját, és a hagyományos férfi–női szerepet előnyben részesíti a homoszexualitással szemben, mint például Trump, Orbán, Farage, Le Pen és Kaczynski, az neobolsevik – adta elő meglepő érveit Applebaum a The Washington Postban közzétett irományában. Amikor pedig beiktatási beszédében Trump azt hangoztatta, hogy a hatalmat vissza kell adni az amerikai népnek, az Applebaumot nagyon emlékeztette a proletárdiktatúrára. El kell mondjuk, hogy Applebaum asszony bennünket meg nagyon emlékeztet Hofi Géza humorista hülyéjére, akivel jó húsz éve a Mi a logika c., ma úgy mondják, stand up-jában találkozhattunk, ami úgy indul, hogy ha van otthon akváriumod, akkor te szereted a természetet, ez logikus. Ha nem szívesen osztod meg az ágyad egy szép nővel, akkor buzi vagy, ez is logikus – így Hofi. A poén meg az volt benne, amikor a bunkó elhenceg vele, hogy majd ő megmondja, mi a logika: Van otthon akváriumod? Nincs? Akkor te buzi vagy!
Ez akkor óriási siker volt, nagy nevetés robbant ki, mert ugyebár ez egy jó vicc volt a Mikroszkóp színpadon egy jó humorista előadásában. Fájdalom, de Applebaum The Washington Post-béli szánalmas, erőltetett, és ostoba szereplése mindössze nevetséges. Lám, mi a különbség egy jó humorista meg egy rossz történész között.