A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 25.
száma.

Orbán Viktor: Jövőre ennek a bizottságnak mennie kell!

A nemzeti összefogás tiszta eszméje: Csurka István 30 évvel ezelőtt elhangzott beszéde az erdélyi falurombolás elleni tüntetésen

Mónus József: a Hódítók Kupáját ezúttal egy Kr.e. 3. századiszkíta íj másolatával nyertem el, amit én készítettem

Szanyit megválasztották az MSZP alelnökének, majd lapunknak azt nyilatkozta, hogy az MSZP ma már nem vonzó
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Érdekli az embereket az erőltetett betelepítés elleni küzdelem

Vona egy gyékényen árul Gyurcsány Ferenccel, és baloldali szavazatokért liheg

A Fidesz kommunikációs igazgatója közölte, hogy a kormánypártok „Védjük meg Magyarországot!” címmel tartanak országszerte lakossági fórumokat a következő hetekben, november 19-éig közel kétszáz településen találkoznak a lakosokkal. Hidvéghy Balázstól azt is megkérdeztük: ismer-e még olyan országot, ahol az ellenzék gyakorlatilag elfogadta a Soros által erőltetett elképzelést, és a lakosság ellen dolgozik?

Mit gondol, több ember nem tudja pontosan, hogy mit is jelent a nemzeti konzultáció lényege, vagy félrevezetik őket?
 

– A Nemzeti Konzultáció véleményünk szerint a demokráciának egy fontos formája, ahol közvetlenül tudjuk megkérdezni az emberek véleményét az országot érintő kérdésekről. Az egész kontinenst sújtó bevándorlásról Európában egyedülállóan csak mi merünk őszinte és konkrét diskurzust folytatni a választókkal. Ez semmiképpen sem nevezhető félrevezetésnek, pont ellenkezőleg: demokratikusabban járunk el, mint sok, minket kioktató nyugati állam.
 
Tapasztalnak-e apátiát?
 

– A Nemzeti Konzultációt támogató országjárás keretében már több fórumon is részt vehettem előadóként. A telt házas előadásokra kivétel nélkül lelkes és elkötelezett emberek jöttek el. A kérdések, hozzászólások egyértelműen igazolták: érdekli az embereket az erőltetett betelepítés elleni küzdelem.
 
Mit szól ahhoz, hogy a Jobbik feljelentést tesz azért, hogy kiderítse létezik-e a Soros-terv?
 

– Soros György személyesen mondta el és publikálta a Soros-terv különböző pontjait. A Soros-terv valóság, él és virul, veszélyesebb, mint valaha! Az, hogy a Jobbik is beállt azok közé, akik tagadják vagy megkérdőjelezik ennek a létezését, világos bizonyítéka annak, hogy teljes mértékben megbízhatatlanokká váltak, sem nemzeti, sem más ügyben nem lehet rájuk számítani. Vona Gábor és a Jobbik mára egy gyékényen árul Gyurcsány Ferenccel és baloldali szavazatokért liheg. Egyre több valamikori jobbikos szégyelli magát mindezt látva.
 
Ismer még olyan országot, ahol az ellenzék gyakorlatilag elfogadta a Soros által erőltetett elképzelést, és a lakosság ellen dolgozik?
 

– Soros György szervezetei dühödten támadnak minden olyan kormányt, amelyik egy kevert népességű, multikulti Európa ellen lép fel. A Soros-hálózatnak nagy része volt abban, hogy Macedóniában megbukott a bevándorlásellenes, jobboldali kormány. Az új baloldali kormány tíz év alatt 150 ezer bevándorlót akar betelepíteni, és le akarja bontani a görög–macedón határon álló kerítést. Sok más európai országban is érzékelünk hasonló tendenciákat, de ez a csata még nem dőlt el. Ezért is kell minél erősebb politikai pozíciót kialakítani Magyarországon – ezt szolgálja a Nemzeti Konzultáció.
 
Medveczky Attila