A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 2.
száma.

Opcionálisan keresztény

A tolerancia diktatúrája

Európa jövője nem Brüsszelben dől el

A csoportból tovább kell jutni

A gyulafehérvári határozatot soha nem iktatták törvénybe

Az elszigetelt ország elszigetelt miniszterelnöke


Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Érdekli az embereket az erőltetett betelepítés elleni küzdelem

Vona egy gyékényen árul Gyurcsány Ferenccel, és baloldali szavazatokért liheg

A Fidesz kommunikációs igazgatója közölte, hogy a kormánypártok „Védjük meg Magyarországot!” címmel tartanak országszerte lakossági fórumokat a következő hetekben, november 19-éig közel kétszáz településen találkoznak a lakosokkal. Hidvéghy Balázstól azt is megkérdeztük: ismer-e még olyan országot, ahol az ellenzék gyakorlatilag elfogadta a Soros által erőltetett elképzelést, és a lakosság ellen dolgozik?

Mit gondol, több ember nem tudja pontosan, hogy mit is jelent a nemzeti konzultáció lényege, vagy félrevezetik őket?
 

– A Nemzeti Konzultáció véleményünk szerint a demokráciának egy fontos formája, ahol közvetlenül tudjuk megkérdezni az emberek véleményét az országot érintő kérdésekről. Az egész kontinenst sújtó bevándorlásról Európában egyedülállóan csak mi merünk őszinte és konkrét diskurzust folytatni a választókkal. Ez semmiképpen sem nevezhető félrevezetésnek, pont ellenkezőleg: demokratikusabban járunk el, mint sok, minket kioktató nyugati állam.
 
Tapasztalnak-e apátiát?
 

– A Nemzeti Konzultációt támogató országjárás keretében már több fórumon is részt vehettem előadóként. A telt házas előadásokra kivétel nélkül lelkes és elkötelezett emberek jöttek el. A kérdések, hozzászólások egyértelműen igazolták: érdekli az embereket az erőltetett betelepítés elleni küzdelem.
 
Mit szól ahhoz, hogy a Jobbik feljelentést tesz azért, hogy kiderítse létezik-e a Soros-terv?
 

– Soros György személyesen mondta el és publikálta a Soros-terv különböző pontjait. A Soros-terv valóság, él és virul, veszélyesebb, mint valaha! Az, hogy a Jobbik is beállt azok közé, akik tagadják vagy megkérdőjelezik ennek a létezését, világos bizonyítéka annak, hogy teljes mértékben megbízhatatlanokká váltak, sem nemzeti, sem más ügyben nem lehet rájuk számítani. Vona Gábor és a Jobbik mára egy gyékényen árul Gyurcsány Ferenccel és baloldali szavazatokért liheg. Egyre több valamikori jobbikos szégyelli magát mindezt látva.
 
Ismer még olyan országot, ahol az ellenzék gyakorlatilag elfogadta a Soros által erőltetett elképzelést, és a lakosság ellen dolgozik?
 

– Soros György szervezetei dühödten támadnak minden olyan kormányt, amelyik egy kevert népességű, multikulti Európa ellen lép fel. A Soros-hálózatnak nagy része volt abban, hogy Macedóniában megbukott a bevándorlásellenes, jobboldali kormány. Az új baloldali kormány tíz év alatt 150 ezer bevándorlót akar betelepíteni, és le akarja bontani a görög–macedón határon álló kerítést. Sok más európai országban is érzékelünk hasonló tendenciákat, de ez a csata még nem dőlt el. Ezért is kell minél erősebb politikai pozíciót kialakítani Magyarországon – ezt szolgálja a Nemzeti Konzultáció.
 
Medveczky Attila