A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 29.
száma.

Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök a Kremlben

CSURKA ISTVÁN VITAINDÍTÓ ELŐADÁSA MONORERDŐN 1985-BEN

MEDVECZKY ÁDÁM ’77 – A Kossuth-díjas karmester szerint a keresztény művész nem lehet közömbös. Jézus urunk is ostorral űzte ki a kufárokat a templomból. Tehát a hitnek harcosnak kell lennie.

POLGÁRŐRÖK EZREI VÉDIK A HATÁRT – Dr. Barnucz Szilvia, az Országos Polgárőr Szövetség főigazgatója: Szent László a mi védőszentünk, több mint hatvanezer polgárőrnek, akik fogadalmat tettek arra, hogy megvédjék településeink közrendjét.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Orbán helyesen teszi, amit tesz

Habár az interjú nem minden gondolatával tudunk azonsulni, de az mindenképp elgondolkodtató, hogy egy brit történész hogyan látja napjaink Magyarországát: Úgy gondolom, hogy teljesen normális, amit Orbán Viktor képvisel. A magyaroknak is erős identitásuk van.Ha magyar vagy, tudod, hogy ahhoz a néphez tartozol, ami ezt a nyelvet beszéli, és hogy nem vagytok túl sokan.Mi őrizheti meg ezt a nemzetet? A büszkeség és az identitás. Olyan szörnyű, ha valaki azt mondja, hogy „magyar vagyok”? Százötven éve minden nép próbál nemzeti identitást kialakítani. Orbán helyesen teszi, amit tesz.