A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 29.
száma.

Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök a Kremlben

CSURKA ISTVÁN VITAINDÍTÓ ELŐADÁSA MONORERDŐN 1985-BEN

MEDVECZKY ÁDÁM ’77 – A Kossuth-díjas karmester szerint a keresztény művész nem lehet közömbös. Jézus urunk is ostorral űzte ki a kufárokat a templomból. Tehát a hitnek harcosnak kell lennie.

POLGÁRŐRÖK EZREI VÉDIK A HATÁRT – Dr. Barnucz Szilvia, az Országos Polgárőr Szövetség főigazgatója: Szent László a mi védőszentünk, több mint hatvanezer polgárőrnek, akik fogadalmat tettek arra, hogy megvédjék településeink közrendjét.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Coming out

Simicska Vona után Sorost is felvállalta.

Vona Gábor nem olyan rég még azt találta mondani, hogy sem Soros, sem Simicska csicskája. Eltelt néhány hónap és mit látunk? A Jobbik-Simicska szövetség olyannyira nyilvánvaló és vállalt, hogy a Simicska fiú is Jobbik színekben tervez indulni a választásokon.
Aztán mi történt a minap? Simicska Lajos kiállt George Soros mellett, plakátjára is ráírta szállóigévé vált tahóságát. Egész pontosan azért tette ezt, mert nem akarta szó nélkül hagyni a kormány Soros-ellenes plakátjait. Szép is ez a kiállás. Mondtuk mi már egy ideje, hogy ezek összetartoznak, most végre felvállalták.