A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 25.
száma.

Orbán Viktor: Jövőre ennek a bizottságnak mennie kell!

A nemzeti összefogás tiszta eszméje: Csurka István 30 évvel ezelőtt elhangzott beszéde az erdélyi falurombolás elleni tüntetésen

Mónus József: a Hódítók Kupáját ezúttal egy Kr.e. 3. századiszkíta íj másolatával nyertem el, amit én készítettem

Szanyit megválasztották az MSZP alelnökének, majd lapunknak azt nyilatkozta, hogy az MSZP ma már nem vonzó
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Sorskérdéseink

Orbán Viktor a megújult Echo Tv-ben

Az Országgyűlés idei utolsó ülésnapján határozatot fogadott el az EP novemberi, a „Soros-terv végrehajtásáról szóló” határozatával szemben. A parlament ezzel kimondja, hogy felháborítónak tartja, ezért elutasítja a bevándorlók befogadására és szétosztására irányuló rendeleti javaslatot, azt, hogy állandó betelepítést és kötelező szétosztást indítsanak el az európai nemzetek kárára. A T. Ház a kormányt is felszólította, hogy ne engedjen az EP és az uniós bürokrácia nyomásának, védje meg az ország jogait, utasítsa el a „Soros-tervet” és folyamatosan tájékoztassa Magyarország polgárait a „Soros-terv” végrehajtásának állásáról és a kormány intézkedéseiről.
Az Országgyűlés elvárja az EU-tól, hogy tartsa tiszteletben Magyarország szuverenitását, a magyarok népszavazáson kinyilvánított akaratát. Mivel a bevándorlók kötelező kvóta alapján történő szétosztása visszafordíthatatlanul megváltoztatná Európa jövőjét és kultúráját. A parlament azt is elutasította, hogy jogköröket adjanak át a bevándorlást támogató, ún. Soros-szervezeteknek annak érdekében, hogy részt vegyenek a bevándorlók behozatalában és szétosztásában. A fideszes és kereszténydemokrata képviselők vasárnap benyújtott javaslatát kivételes eljárásban tárgyalták meg, a határozat a közzétételt követő napon lép hatályba.
A múlt héten Orbán a megújult Echo Tv-ben elmondta, Magyarországnak tanulnia kell a Nyugat hibájából, mert bizonyos kultúrák összekeveredése nem magasabb rendű életet hoz, hanem visszavet egy sokkal rosszabb minőségű társadalom irányába, s miután most még van rá mód, ezt meg kell akadályoznunk. A bevándorlás politikájáért, a nem összeillő kultúrák erőszakos összekeveredéséért lelkesedni a józan ész szabályaival ellentétes. Ha nagyon távoli kultúrából érkező emberekkel összekeveredünk, akik alapvető kérdésekben mást gondolnak, abból nem szép élet lesz, hanem párhuzamos társadalmak jönnek létre, importálni fogjuk a gyűlöletet. Ez olyan ideológia és utópia, amely a férfi–nő egyenjogúságról vallott nézeteknek és a vallásszabadságnak is a végét jelentené. A CEU, az álcivilek ügye és a kvóta kérdése is Soros Györgyhöz vezet, akinek az összes problémája elvezet a bevándorlás kérdéséhez. A CEU Soros György egyeteme, a civil szervezeteket ő pénzeli, biztosítja számukra a működési feltételeket, utasításokat is ő ad, és az egész bevándorlás is az ő tervének a része. Orbán Viktor az adásban felmutatta azt a dokumentumot, amely a hatpontos terv, és amelyben magát a kifejezést is használja Soros György, és amelyben az szerepel, hogy kevert népességű Európát kell létrehozni. Ezért a kormánynak egy nagyon is valóságos, tényleges fenyegetést jelentő tervvel szemben kell fellépnie.
Magyarország azt mondja, „mi tiszteletben tartjuk, ha ilyen jövőt, kevert népességű országot akartok magatoknak, ez a ti dolgotok, egy dolgot kérünk, tartsátok tiszteletben, hogy mi egy másik jövőt akarunk a magunk és gyermekeink számára”.