A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók

Sorskérdéseink

Orbán Viktor a megújult Echo Tv-ben

Az Országgyűlés idei utolsó ülésnapján határozatot fogadott el az EP novemberi, a „Soros-terv végrehajtásáról szóló” határozatával szemben. A parlament ezzel kimondja, hogy felháborítónak tartja, ezért elutasítja a bevándorlók befogadására és szétosztására irányuló rendeleti javaslatot, azt, hogy állandó betelepítést és kötelező szétosztást indítsanak el az európai nemzetek kárára. A T. Ház a kormányt is felszólította, hogy ne engedjen az EP és az uniós bürokrácia nyomásának, védje meg az ország jogait, utasítsa el a „Soros-tervet” és folyamatosan tájékoztassa Magyarország polgárait a „Soros-terv” végrehajtásának állásáról és a kormány intézkedéseiről.
Az Országgyűlés elvárja az EU-tól, hogy tartsa tiszteletben Magyarország szuverenitását, a magyarok népszavazáson kinyilvánított akaratát. Mivel a bevándorlók kötelező kvóta alapján történő szétosztása visszafordíthatatlanul megváltoztatná Európa jövőjét és kultúráját. A parlament azt is elutasította, hogy jogköröket adjanak át a bevándorlást támogató, ún. Soros-szervezeteknek annak érdekében, hogy részt vegyenek a bevándorlók behozatalában és szétosztásában. A fideszes és kereszténydemokrata képviselők vasárnap benyújtott javaslatát kivételes eljárásban tárgyalták meg, a határozat a közzétételt követő napon lép hatályba.
A múlt héten Orbán a megújult Echo Tv-ben elmondta, Magyarországnak tanulnia kell a Nyugat hibájából, mert bizonyos kultúrák összekeveredése nem magasabb rendű életet hoz, hanem visszavet egy sokkal rosszabb minőségű társadalom irányába, s miután most még van rá mód, ezt meg kell akadályoznunk. A bevándorlás politikájáért, a nem összeillő kultúrák erőszakos összekeveredéséért lelkesedni a józan ész szabályaival ellentétes. Ha nagyon távoli kultúrából érkező emberekkel összekeveredünk, akik alapvető kérdésekben mást gondolnak, abból nem szép élet lesz, hanem párhuzamos társadalmak jönnek létre, importálni fogjuk a gyűlöletet. Ez olyan ideológia és utópia, amely a férfi–nő egyenjogúságról vallott nézeteknek és a vallásszabadságnak is a végét jelentené. A CEU, az álcivilek ügye és a kvóta kérdése is Soros Györgyhöz vezet, akinek az összes problémája elvezet a bevándorlás kérdéséhez. A CEU Soros György egyeteme, a civil szervezeteket ő pénzeli, biztosítja számukra a működési feltételeket, utasításokat is ő ad, és az egész bevándorlás is az ő tervének a része. Orbán Viktor az adásban felmutatta azt a dokumentumot, amely a hatpontos terv, és amelyben magát a kifejezést is használja Soros György, és amelyben az szerepel, hogy kevert népességű Európát kell létrehozni. Ezért a kormánynak egy nagyon is valóságos, tényleges fenyegetést jelentő tervvel szemben kell fellépnie.
Magyarország azt mondja, „mi tiszteletben tartjuk, ha ilyen jövőt, kevert népességű országot akartok magatoknak, ez a ti dolgotok, egy dolgot kérünk, tartsátok tiszteletben, hogy mi egy másik jövőt akarunk a magunk és gyermekeink számára”.