A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók

​WUNDERWAFFE

Czyla

A solymári választások előtt, azon túl, hogy a HVG meglehetősen ízléstelen, nagy terjedelmű cikkben hazudozott összevissza, ráadásul csodafegyverről írt, amit a baloldal vet majd be vasárnap a Fidesz ellen. És mindenki hallgat, nem zúg fel a liberális kórus, a parlamentben sem interpellál senki hogy micsodaaa?
A csodafegyver éppen a második világháború során alkalmazott Hitleri propagandafogás volt, amely a német harcoló csapatokat ösztönözte a további kitartásra. Ezektől a fegyverektől várták a háború sikeres befejezését, ám legtöbbjük csak prototípusként vagy túl későn készült el. Szóval ez a cikk elsősorban hülye, a szerzője azt se tudja miről beszél, olyan eszközhöz hasonlít egy személyt, amelyet általában gúnyosan negatív környezetben szoktak emlegetni éppen a balliberálisok. Azon túl, hogy ha a már leszúrt megpörzsölt disznó hátára vicces kedvű emberek ráírják, hogy ő volt a soros, antiszemitizmusról óbégatnak. Most meg kussolnak.