A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 25.
száma.

Orbán Viktor: Jövőre ennek a bizottságnak mennie kell!

A nemzeti összefogás tiszta eszméje: Csurka István 30 évvel ezelőtt elhangzott beszéde az erdélyi falurombolás elleni tüntetésen

Mónus József: a Hódítók Kupáját ezúttal egy Kr.e. 3. századiszkíta íj másolatával nyertem el, amit én készítettem

Szanyit megválasztották az MSZP alelnökének, majd lapunknak azt nyilatkozta, hogy az MSZP ma már nem vonzó
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
​WUNDERWAFFE

Czyla

A solymári választások előtt, azon túl, hogy a HVG meglehetősen ízléstelen, nagy terjedelmű cikkben hazudozott összevissza, ráadásul csodafegyverről írt, amit a baloldal vet majd be vasárnap a Fidesz ellen. És mindenki hallgat, nem zúg fel a liberális kórus, a parlamentben sem interpellál senki hogy micsodaaa?
A csodafegyver éppen a második világháború során alkalmazott Hitleri propagandafogás volt, amely a német harcoló csapatokat ösztönözte a további kitartásra. Ezektől a fegyverektől várták a háború sikeres befejezését, ám legtöbbjük csak prototípusként vagy túl későn készült el. Szóval ez a cikk elsősorban hülye, a szerzője azt se tudja miről beszél, olyan eszközhöz hasonlít egy személyt, amelyet általában gúnyosan negatív környezetben szoktak emlegetni éppen a balliberálisok. Azon túl, hogy ha a már leszúrt megpörzsölt disznó hátára vicces kedvű emberek ráírják, hogy ő volt a soros, antiszemitizmusról óbégatnak. Most meg kussolnak.