A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 25.
száma.

Orbán Viktor: Jövőre ennek a bizottságnak mennie kell!

A nemzeti összefogás tiszta eszméje: Csurka István 30 évvel ezelőtt elhangzott beszéde az erdélyi falurombolás elleni tüntetésen

Mónus József: a Hódítók Kupáját ezúttal egy Kr.e. 3. századiszkíta íj másolatával nyertem el, amit én készítettem

Szanyit megválasztották az MSZP alelnökének, majd lapunknak azt nyilatkozta, hogy az MSZP ma már nem vonzó
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Egész Európát védjük

Akik a kötelező kvótát szorgalmazzák, azok márciusban, a következő uniós csúcson is próbálkozni fognak, ezért újabb támadás előtt áll Magyarország - mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában pénteken.

Az eredeti terv az volt, hogy a decemberi miniszteri csúcson alapvető döntéseket hoznak a bevándorláspolitikát illetően; ez tartalmazta volna azt is, hogy az Európai Unió területére érkezett, illetve beszállított migránsokat szétosztják akkor is, ha a tagállamok ezt nem akarják. Ez nem egy állandó mechanizmus lenne, de ha magas a bevándorlók száma, akkor életbe lépne ez a rendszer. Ezt kellett megakadályozni – fogalmazott Orbán Viktor a Kossuth Rádióban, kiemelve, hogy éppen ezért is kérte a kormány a nemzeti konzultációban való részvételt.
A miniszterelnök úgy fogalmazott: újabb támadás előtt állunk, hiszen akik kötelező kvótát akarnak, azok márciusban, a következő csúcson is próbálkozni fognak.

Akik a multikultit képviselik, folyamatosan gyengülnek a nemzeti választásokon – húzta alá Orbán Viktor.
Arról is beszélt, hogy Franciaországban elsöpörték a politikai elitet, hogy mit választottak pontosan helyette, még senki nem tudja, hiszen az új elnök most mutatja be a terveit. Ausztriában nyilvánvaló a helyzet: a világ tudomásul vette, hogy ez az új élet rendje.Németországban pedig a bevándorlás kérdése megváltoztatta a politikai viszonyokat – fűzte hozzá.

Orbán Viktor kiemelte, hogy Magyarország a déli határainál egész Európát védi: ebben az V4-ek és az osztrákok segítettek – más nem. Az anyagi teherből sem vállalt részt senki sem, miközben több ezer új rendőrt és határőrt kellett szolgálatba állítani és fizikai határvédelmet kellett kialakítani.

Ezt mind a magyar állampolgárok adójából és költségvetésből tettük – fogalmazott a miniszterelnök.
Magunkra hagytak bennünket tehát. Ők azért ülnek nyugalomban a kontinens belsejében, mert mi védjük őket – húzta alá Orbán Viktor, kiemelve, hogy ez az álláspont nem csak Magyarországé, hanem a V4-es országoké is.