A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók

Meg kell állítani Európa iszlamizációját

Eperjesi Erika operaénekesnő

A fő kérdés, hogy a migráció jót tesz-e az európai polgároknak. Minden nemzet állampolgárai szeretnék, ha biztonságban érezhetnék magukat, családjukat, szeretteiket, vallásukat. Az emberek tudni szeretnék, hogy kik azok, akik bejönnek az országukba, és ezt milyen céllal teszik! Ezekkel az alapvető kérdésekkel kapcsolatban, a mai napig nem kaptak megnyugtató választ Európa polgárai. Ezáltal nem tesz jót a migráció Európának, a migránsokat meg kell állítani.
Eltérő kultúrák, eltérő szokások jellemzik világunkat. Európa népeinek egyik nagy értéke, hogy különböző népek, kultúrák, vallások egymás iránti tiszteletben, békében élnek együtt. Más nemzetiségű emberek együttélésének nem lehetne akadálya az eltérő kultúra, azonban a bevándorlók esetleges kulturális gyökereinek a hiánya jelentősen veszélyeztetik az Európai kultúra értékeit. Az illegális bevándorlók megváltoztathatják a kultúrák között kialakult pozitív egyensúlyt.
Az európai országok törvényeiben jobban kellene védeni a keresztény-keresztyén eszméket. Hogyha Európa vezetői nem eszmélnek idejében, és folytatódik az általuk képviselt betelepítési politika, rövid időn belül eltűnnek a térképről a nemzeti államok, és a keresztény vallás. A keresztény kultúrát mindenekfelett meg kell őrizni, és meg kell állítani Európa iszlamizációját.
A közös erkölcsi felelősségvállalás, közös fellépés mind a politikusok, mind a művészek, a közszereplők, sőt minden ember azonos érdeke. Ezért mindenkinek, akinek lehetősége adódik rá bármely fórumon, minden eszközzel azon kell lennie, hogy a közösen kialakított európai értékrend hosszú távon fennmaradjon, és ellene mondjon Soros tervének.
 
Mit mondott ugyanerről a többi megkérdezett művész? Olvassa el a karácsonyi Magyar Fórumban! Keresse az újságárusoknál!