A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 25.
száma.

Orbán Viktor: Jövőre ennek a bizottságnak mennie kell!

A nemzeti összefogás tiszta eszméje: Csurka István 30 évvel ezelőtt elhangzott beszéde az erdélyi falurombolás elleni tüntetésen

Mónus József: a Hódítók Kupáját ezúttal egy Kr.e. 3. századiszkíta íj másolatával nyertem el, amit én készítettem

Szanyit megválasztották az MSZP alelnökének, majd lapunknak azt nyilatkozta, hogy az MSZP ma már nem vonzó
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Piktogram helyett

czyla

Szegény Németország! Gazdagsága ellenére bürokratái nagyon szegények. Legalábbis agyilag. Vérszegények. Ha komolyan gondolják, hogy a Szilveszterkor utcán ünneplő tömeget piktogramok osztogatásával megvédhetik.
Azt akarják bemesélni, hogy egy fanatikus iszlamistának, majd ha a kis rajzos illemtannal a tudomására hozzák, hogy nem illik letámadni, s ha ellenkezik meggyilkolni a nőt, akkor rádöbben, hogy ez csúnya cselekedet. Továbbá belátja, hogy sem a magára kötött robbanószerkezettel kivégezni ártatlanokat, sem a járdára felhajtva leteríteni békésen sétálókat, sem az országhatárokon átgázolva a védelmi erőket megtámadva követelni támogatást nem szép dolog.
És amikor már átnevelődött, mert végső soron odavezet majd ez a kis illemtanos irka-firka, hogy kérlelhetetlenül átnevelődik, akkor nem fogja legyilkolni azokat sem, akik Mohamed prófétát rajzzal, képpel verbálisan vagy írásban megsértik, mert rádöbben, hogy törvényileg is elégtételt vehet.
Lári-fári.
A rajzos javító nevelő munka hatásáról deliráló bürokratákat orrukba fűzött láncon vezeti Soros és ők mennek utána, mert megéri. Innen úgy tűnik, Sorosnak mindenképpen, mert a migránsbiznisz egy jól fizető üzletággá nőtte ki magát. Azt meg magától a spekulánstól tudjuk, hogy ő egy jó üzletből sem akar kimaradni. Félelmetes elvtelenségében már évtizedekkel ezelőtt odáig jutott, hogy mikor megkérdezték tőle gyötri-e a lelkiismeret azért, mert zsidóként a zsidók kifosztásában szerepet játszott, azt felelte nem, mert, ha ő nem teszi, más attól még megtette volna. A biznisz az biznisz. Egyet felejt el a vén spekuláns, sem a hívő keresztény, sem a hívő zsidó ember nem a hülye szinonimája.
Piktogram osztogatás helyett, mi maradunk határaink és kereszténységünk védelme mellett.