A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók

Piktogram helyett

czyla

Szegény Németország! Gazdagsága ellenére bürokratái nagyon szegények. Legalábbis agyilag. Vérszegények. Ha komolyan gondolják, hogy a Szilveszterkor utcán ünneplő tömeget piktogramok osztogatásával megvédhetik.
Azt akarják bemesélni, hogy egy fanatikus iszlamistának, majd ha a kis rajzos illemtannal a tudomására hozzák, hogy nem illik letámadni, s ha ellenkezik meggyilkolni a nőt, akkor rádöbben, hogy ez csúnya cselekedet. Továbbá belátja, hogy sem a magára kötött robbanószerkezettel kivégezni ártatlanokat, sem a járdára felhajtva leteríteni békésen sétálókat, sem az országhatárokon átgázolva a védelmi erőket megtámadva követelni támogatást nem szép dolog.
És amikor már átnevelődött, mert végső soron odavezet majd ez a kis illemtanos irka-firka, hogy kérlelhetetlenül átnevelődik, akkor nem fogja legyilkolni azokat sem, akik Mohamed prófétát rajzzal, képpel verbálisan vagy írásban megsértik, mert rádöbben, hogy törvényileg is elégtételt vehet.
Lári-fári.
A rajzos javító nevelő munka hatásáról deliráló bürokratákat orrukba fűzött láncon vezeti Soros és ők mennek utána, mert megéri. Innen úgy tűnik, Sorosnak mindenképpen, mert a migránsbiznisz egy jól fizető üzletággá nőtte ki magát. Azt meg magától a spekulánstól tudjuk, hogy ő egy jó üzletből sem akar kimaradni. Félelmetes elvtelenségében már évtizedekkel ezelőtt odáig jutott, hogy mikor megkérdezték tőle gyötri-e a lelkiismeret azért, mert zsidóként a zsidók kifosztásában szerepet játszott, azt felelte nem, mert, ha ő nem teszi, más attól még megtette volna. A biznisz az biznisz. Egyet felejt el a vén spekuláns, sem a hívő keresztény, sem a hívő zsidó ember nem a hülye szinonimája.
Piktogram osztogatás helyett, mi maradunk határaink és kereszténységünk védelme mellett.