A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 25.
száma.

Orbán Viktor: Jövőre ennek a bizottságnak mennie kell!

A nemzeti összefogás tiszta eszméje: Csurka István 30 évvel ezelőtt elhangzott beszéde az erdélyi falurombolás elleni tüntetésen

Mónus József: a Hódítók Kupáját ezúttal egy Kr.e. 3. századiszkíta íj másolatával nyertem el, amit én készítettem

Szanyit megválasztották az MSZP alelnökének, majd lapunknak azt nyilatkozta, hogy az MSZP ma már nem vonzó
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
​ÉBRESZTŐ

Czyla

Ha minden úgy igaz, ahogy a történésekből kitűnik, akkor ennek a pártnak a szavazóit és szimpatizánsait szándékosan porig alázza a saját elnöke. Mert olyan ugyan van, hogy egy párt választások előtt fűt-fát ígér s bejutván a törvényhozásba mélyen hallgat róla, de már olyan nincsen, hogy büntetés nélkül földig rombolja egykori bázisát s ezzel el is dicsekedjen. Ebből a szempontból Cuki unikális. Bár az is pikáns, amikor az Izraelből jövő figyelmeztetés ellenére, hogy vigyázzanak, mert kommunisták azok a zsidók, akik a Jobbikot maguk előtt tolva másznának vissza a hatalomba, süketnek tettetik magukat olyan volt MIÉP-esek, mint Balczó, Hegedűsné, Zakó, Miklós Árpi, Toroczkai stb., ahelyett, hogy bedobnák Vonának a törölközőt. Így azután egy a transzvesztitától a szexuális ragadozóig, a játékgépes maffiózótól a whiskey szerelmesének szereposztó díványáig tántorgó romlott kis figura foszthat meg végérvényesen egész családokat a se nem jobb, se nem bal, keresztény és magyar erkölcsi alapvetés nimbuszától, és gyalázhatja meg Pongrátz Gergely és Für Lajos emlékét.
 
Képünk a parancsra végrehajtott rombolás drámai pillanatait ábrázolja, mikor nemcsak a decemberi hűvös szél, hanem a másik Szél miatt is citeráznak Vona ikszlábacskái a mini színpadon. A korábban ugyancsak dekorációként viselt gárdamellény helyett most termetéhez képest túlméretezett SZDSZ-kék boába burkolva áll az utcasarkon pár száz emberrel szemben, s látja, hogy az árván pislákoló néhány fáklya mellett a „tömeg” derékhadát adó uniós kék zászlók alatt a momentumosok rajta röhögnek. És a tulaj? Iszik valahol. Fekete-Győr, s a politikai élet olyan „fenegyerekei”, mint a drogos, füttyögő Juhász kárörvendenek politikai ravatalánál, túl korán lefalcolnak, a meghirdetett vonulás érdeklődés hiányában elmarad, s este már meg sem mer jelenni Simicska tévéjében. A vidéki párttagok körében Frankensteinnek becézett alelnökét küldi maga helyett. Kálmán Olga rendkívüli és meghatalmazott szószólójuk szája és szeme köré mély árkot von a csalódás, csak halk sóhajtásként csusszan ki fogai közül a kellemetlen kérdés. Elégedett?
Vona tettestársa alig egy órával a kudarc után hősi beszámolót tart a stúdióban, az államtól kapott pénzzel tisztességesen elszámolni képtelen, a tiltott támogatásból plakátolók a megállíthatatlan szófosásban már egyenesen mártírok, holott csak hülyék rettentően és véglegesen, mert orrukba fűzött láncon vezeti őket Heller, Haraszti, Rangos akárhová, és ők mennek, mint a barmok.
Azt mondják kormányozni akarnak, nem fognak természetesen, mert képzeljük el annak az országnak a jövőjét, amelynek érdekeit olyan súlyú személyek képviselik a nemzetközi porondon, akiket úgy ajánlanak fő támogatóik a nemzetköziek kegyeibe, hogy csak befogott orral elviselhetők. Ennek ellenére segítsék őket, viseljék el ezt a kellemetlenséget, aztán majd a hatalom visszaszerzésével nem lesz velük probléma, aprópénzzel kifizethetők. Eli Hazan, az izraeli nemzetközi ügyek igazgatója szerint George Sorosnak, a szélsőbalhoz köthető zsidó milliárdosnak a tevékenysége Európa szívében katasztrófához vezethet.