A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók

Német gyarmat lenne az Európai Egyesült Államok

Más európai országokban – különösen az északi államokban és Nagy-Britanniában – a lakosság nagy többsége nem kér ebből az ötletből.

A felmérés szerint a német lakosság 33%-a, a franciák 26%-a erősen ellenzi a Martin Schulz által képviselt célkitűzést. Tehát a lakosság 33, illetve 26 százaléka ellenzi az Európai Egyesült Államok létrehozását.
Más európai országokban – különösen az északi államokban és Nagy-Britanniában – a lakosság nagy többsége nem kér ebből az ötletből.
A brit lakosságnak mindössze 10%-a támogatja az elképzelést, míg a dánoknál 12, a norvégoknál 12, a finneknél 13, a svédeknél szintén 13 százalékos az USE támogatottsága.
Martin Schulz, a német szociáldemokraták vezetője december 7-én állt elő nyilvánosan azzal a kijelentéssel, miszerint legkésőbb 2025-ig létre kell hozni az Európai Egyesült Államokat, és amelyik tagállam nem írja alá a Soros-civilekkel közösen megfogalmazott európai alkotmányt, azt ki kell zárni az Európai Unióból.

Teljes cikk a január 4-én megjelenő Magyar Fórumban!