A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók

A biznisz bizonyítéka

Most Strasbourg a Helsinki Bizottságnak tételesen, perköltség címén megítélt közel 3 millió forintot és migránsonként ugyanennyit kártérítés jogcímén.

A Helsinki Bizottság feljelentette Magyarországot. A Helsinki Bizottság Soros által is támogatott szervezet. Érdekes fejlemény vagy inkább leleplező, hogy a Helsinki Bizottság kereste meg a migránsokat és nem fordítva, ahogy általában a jogi eljárásokban megszokott. Ez önmagában elég ok a gyanúra.
Lehet, hogy a Helsinki Bizottság próbapernek szánva az eljárást, elsőnek felhasznált cinikus módon két migránst arra, hogy Magyarországot megtámadhassa az európai fórumon?
A legteljesebb mértékben. Miután a strasbourgi bíróság nem okozott csalódást, meghozta a kért ítéletet, természetesen Magyarország ellen, gyors fejszámolásba kezdtek Sorosék és arra jutottak, hogy ez gazdagon megtérülő üzlet, mondhatni aranybánya. Ebbe érdemes beleállni. Most Strasbourg a Helsinki Bizottságnak tételesen, perköltség címén megítélt közel 3 millió forintot és migránsonként ugyanennyit kártérítés jogcímén.
Sorosék szerintünk pillanatnyilag egy migránson kerestek kb. bruttó másfél millió forintot. Plusz arra jöttek rá, ha ez így folytatódik, akkor érdemes összeszedni a mintegy 10 ezerre tehető gazdasági migráns bevándorlási kérelmét, melyet Magyarország önvédelemből elutasított és az idegenrendészeti eljárások keretében azt az 5 ezer körüli esetet is, mely során őrizetbe vételre vagy idegenrendészeti eljárásra került sor. Rafinált a módszerük, azt állítják, hogy a röszkei elszállásolás valójában fogva tartás. Bár Magyarországon fedél került a migránsok feje fölé, a Helsinki Bizottság szerint viszont anélkül lettek megfosztva a migránsok a szabadságuktól, hogy arról formális döntés született volna, illetve biztosították volna a jogorvoslat elégséges lehetőségét. Abszurd módon érvel az ítélet jogszerűsége mellett a Soros-közeli Helsinki Bizottság mikor azt állítja, hogy a magyar eljárás megsértette az Európai Emberi Jogok Egyezménye 5. cikkelyének első és negyedik paragrafusát, amelyek a szabadságról és a biztonsághoz való jogról rendelkeznek.
Mennyi pénzről is lehet szó? Miután Soroséknak megéri, érdemes nekünk is utánaszámolnunk, akkor is ha tudjuk, a spekuláns aprópénzért sem szégyell lehajolni. Óvatos becslés szerint Magyarországnak közel 50 milliárd forintot kellene kifizetnie a Soros György által támogatott Helsinki Bizottságnak, illetve a vele egy húron pendülő ún. jogvédő szervezetek számára.