A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók

​ÍGY JÁRTAK

Képzelt riport a liberálbolsi újságírók mélyrepüléséről

Olga és Henrik úgy jártak, mint az egyszeri utas a permetező repülőn. Megvan Önöknek, az, amikor a pilóta egy meredek  manőverre kényszerül és megszólal mellette az utas: Erre gondoltam.
Amikor dugóhúzóba kerülnek, de még sikerül felkapni a gépet: Hát igen, erre is gondoltam szólal meg újra az utas.
Akkor fejjel lefelé fordul a gép. Megint megszólal: Azért erre nem gondoltam volna!
Landolás után a pilóta megkérdezi az utastól: Mondja, mire mondta azt, hogy  erre gondoltam, kétszer is, majd a végén,  hogy erre azért nem gondoltam. 
Utas: Hát arra, ugye, számítottam, hogy bepisálok, arra is, hogy összecsinálom magam, de hogy a végén  minden a nyakamba  folyik, arra azért nem gondoltam.
 
Hát így járt Henrik és Olga, minden a nyakukba zúdult vissza, pedig olyan szépen eltervezték:
 
Szerintünk elképzelték, hogy Lajost lehúzzák vastagon, mert Henrik nem valószínű, hogy ingyér bement volna a Hír tévébe.
Olga tehát felhívta Henriket és elmondta neki, idefigyelj te dög, mindenkit molesztálsz, és velem mi lesz?  Ha bejössz és elmondod, hogy politikai áldozat vagy a Cuki könyv miatt, de kicsikét kérdezni foglak a molesztálásról is, zsír lesz minden.   
-Jaj Mucikám, hülye vagy? Lajossal szó sem volt a molesztálásról. Garantálta, hogy kizárólag az üldöztetésemről fogunk beszélni. 
-De Henrik!
-Mucikám, ne játszd meg magad, tudod te, hogy kell ezt, ne tedd a hülyét, Mucika!  Majd én vezetlek, arra fele menj, amerre én mondom. Ne okoskodj!    
 
De Mucika, vagyis Olga picit okoskodott, a megegyezés ellenére belekezdett a molesztálást finoman firtatni, mire Henrik lekevert neki egy akkorát, hogy a bukósisak formájú frizura is összeborzolódott: 
-Mucikám, a telefonban nem így beszéltél! Hanem azt mondtad, hogy…
-De Henrik én nem, nem mondtam, esküszöm. (Olga magában: ezt a szemét stricit, hogy hazudik.)
-De Olga igen, igen te felhívtál és ezt te mondtad nekem.  (Henrik magában: még hazudik is a szuka.)