A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Európa jövője nem Brüsszelben dől el

Látványos kudarc az unió bevándorláspolitikája

A tavaszi parlamenti választások fő tétje: győzhetnek-e Soros és Brüsszel szövetségesei, és akkor Magyarország bevándorlóország lesz-e, lebontják-e a kerítést, beengednek-e mindenkit, elárasztva muzulmánokkal hazánkat és Európát, hogy kevert etnikumú, kevert vallású, idegen kultúrájú térség jöjjön létre. Vagy továbbra is biztonságban, keresztényként, magyarként és európaiként élhetnek a magyar családok.

Ma a honvédek elsődleges feladata a magyar határ védelme – a határőrizetet a törvények alapján kötelezően ellátó rendőrökkel együtt. Ez a „Közös Akarat” elnevezésű fellépés. Mindenütt nagyon jól fogadták a Zrínyi 2026 haderő-fejlesztési tervet, amelynek középpontjában a magyar katona áll. Természetesen lényeges a komoly fegyver- és haditechnikai korszerűsítés, gondoljunk a szállító harcjárművekre, a repülőgépekre, katonai helikopterekre és a 21. századi fegyverarzenál fejlesztésére, gyártására. Emellett a laktanyák korszerűsítésére, a katonák jobb életkörülményeinek biztosítására is gondoltak a Zrínyi 2026-ban - nyilatkozta lapunknak Németh Szilárd.
Olvassa el interjúnkat a január 11-én megjelent Magyar Fórumban!