A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 33.
száma.

BIZTONSÁGOS ORSZÁG - Szent István király 1018–2018

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár: „A biztonságos környezethez szeretnénk hozzájárulni a kétgyermekesek adókedvezményének ismételt emelésével. Sokkal többet szánunk otthonteremtésre. ”

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár:„A legfontosabb, hogy minden gyermek sportoljon. Ez alapfeladat, amihez megfelelő létesítményeket kell biztosítani, és az utánpótlásnak is komoly bázist jelent.”

Rajcsók Attila szobrászművész: „Nem az a lényeg, hogy állandóan dicsérjenek, hogy középpontban álljak, hanem hogy a szobraimmal tegyem le névjegyem az utókor számára. Örülök, ha műveim elgondolkodtatják a befogadót.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
​Túltenyésztett liberálisok

Csak a bolond kér a V18 csoport tagjaitól tanácsot

Szó sincs bal- és jobboldali politikusok összefogásáról. Ez a megtévesztés az akciójukban. A jobboldalba, főként az MDF-be építették be ezeket az elemeket – szögezte le Dr. Boros Imre. A közgazdász arra is felhívta a figyelmet, hogy tekintsünk külföldre, a nemzetközi jobboldalra. Németországban látjuk, mit művel Merkel a Kereszténydemokrata Unióval. Spanyolországban is ugyanez a helyzet; a nemzeti érzelmű jobboldali pártokat a beépítettek erodálják.

Nem politikusok, hanem megvadult lények a V18 tagjai - nyilatkozta lapunknak Boros Imre. Olvassa el interjúnkat a január 18-án megjelenő Magyar Fórumban!