A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13​A HOLDING

Csurka István

A Jobbik története kreatúratörténet. A sorsa is az lesz, mint a felismert kreatúráké. Egyszer bekövetkezik majd, akkor amikor a becsapott, jó szándékú tömeg, látva a parlamenti frakció feleslegességét és jólétét, felismeri a maga becsapottságát, szörnyű bosszúval ront rá Vonára és a többire. Több csomag zsebkendőt kell maguknál tartaniuk, annyiszor fogják leköpni őket.
Van a magyar választásokban egy ismeretlen tényező, amely emel és süllyeszt. Ennek a működéséről egyelőre senkinek sincs fogalma. Azt tudjuk, hogy a Jobbikot a média emelte tényezővé, a Fidesz azonban sem nemzetközi, sem hazai médiatámogatást nem kapott, és a hozzá közelinek mondott orgánumokban is sok teret kapott a Jobbik. Megállapíthatjuk, hogy egyelőre az egész magyar tájékoztatás és kultúrairányítás erős liberális befolyás alatt áll, némely helyen szenved tőle. Ezen változtatni kell, mert ez nem felel meg a magyarság kétharmados döntésének. Igazságtalan és veszélyes. Tisztában kell lenni azzal, hogy az egész liberális háttérhatalom voltaképpen médiatúlsúlyának megőrzése miatt akarta megakadályozni a kétharmados Fidesz-győzelmet. Pontosan tudta, hogy adótörvényeket kétharmad nélkül is lehet módosítani és a gazdasági vérkeringést úgy-ahogy el lehet indítani egy sima kormánytöbbséggel is. Nekik a médiapozíciók, a kereskedelmi tévék, a valóságshow-k kellenek, az ATV és a Klubrádió. A rombolás lehetősége. A tudatrombolást és az elnemzetietlenítést a Nemzetellenes Holding működésének elemzésével ismertetem a Kiskunlacházán történt gyilkosság körülményeinek bemutatásával. Azt várom, hogy a nagy port felvert, nemi erőszakkal súlyosbított eset és az annak feltárásában elkövetett politikai erőszak és manipuláció döntő bizonyítékul szolgál a Nemzetellenes Holding elleni védekezésünkben.
2008 novemberében Horák Nórát, a 14 éves gyereklányt meggyilkolva és megerőszakolva találta meg édesapja a házukhoz közeli bozótosban. A gyerek éjszaka diszkóban szórakozott és hajnalban egyedül indult haza. Nóri anyja tanárnő, apja is hasonló képesítésű ember, a lány minden bizonnyal liberális nevelésben részesül, mint megannyi kortársa, ha csak reggel tűnik fel szüleinek, hogy még nincs otthon. Erről nem csak a szülők tehetnek, hanem az a liberális világrend, amely akkora szabadságot ad a serdületlen és szellemileg még fogékony ifjúságnak, mert ez a modern, hogy kikövetelik maguknak ezt az életformát. A családi fegyelemben élő, nem szabados, nem diszkós életformájúakat talán ki is közösítik maguk közül. A konformizmus nyomása iszonyatosan erős. Mindenhol azt hirdetik, hogy ezt az egyetlen életünket teljes szórakozási szabadságban, válogatott, nekünk járó élvezetekben sikk eltöltenünk, és a fegyelem az önfegyelemmel együtt maradiság, egy régi, leküzdött kor zárványa. Csak magadnak élsz. Ezt az életformát a nyugati kultúra fejlesztette ki, ez amerikai szabadalom, s a világ urainak mérhetetlen haszna származik például a diszkóéletből, az ott eladott italokból és kábítószerekből és az életforma egyéb kellékeinek dömpingjéből. A Holding egyik pillére a diszkóban, plázában szocializált ember. Mindez Kiskunlacházán is így van.
A gyilkosság felderítését természetesen azonnal elrendelték. Minden fórumon hírül adták, hogy a nyomozás nagy erőkkel folyik. Egybeesett azonban a 2009. június 7-i európai parlamenti választás kitűzésével és a Magyar Gárda szereplései miatt felhabzott perek, ítéletek és a ferencvárosi időközi képviselőválasztás kampánykezdetével. Megkezdődött az ajánlószelvények gyűjtése.
Ahhoz, hogy a Jobbik jól szerepelhessen az EU-választáson, fel kellett lőni. Ez a Ferencvárosban történt meg és tulajdonképpen Lacházán.
Olvassa végig a legújabb Magyar Fórumban!