A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 33.
száma.

BIZTONSÁGOS ORSZÁG - Szent István király 1018–2018

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár: „A biztonságos környezethez szeretnénk hozzájárulni a kétgyermekesek adókedvezményének ismételt emelésével. Sokkal többet szánunk otthonteremtésre. ”

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár:„A legfontosabb, hogy minden gyermek sportoljon. Ez alapfeladat, amihez megfelelő létesítményeket kell biztosítani, és az utánpótlásnak is komoly bázist jelent.”

Rajcsók Attila szobrászművész: „Nem az a lényeg, hogy állandóan dicsérjenek, hogy középpontban álljak, hanem hogy a szobraimmal tegyem le névjegyem az utókor számára. Örülök, ha műveim elgondolkodtatják a befogadót.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Pénzért bármit

Mi lesz az LMP fene nagy függetlenségével?

Egyre több fényképet hoz nyilvánosságra a Ripost, amelyik azt bizonyítja, hogy péntek éjjel egy dunai hajón, a Szent István park közelében találkozott Schlecht Csaba, a Magyar Nemzet főszerkesztője és Faragó Csaba, Simicska Lajos legfőbb bizalmasa hatalmas titokban Hadházy Ákossal, az LMP képviselőjével és Vona Gáborral, a Jobbik elnökével. A megbeszélések témája minden bizonnyal az volt, hogyan vehetné át Simicska Lajos a Jobbikhoz hasonlóan az LMP irányítását.
Egyébként maga, Hadházy Ákos is elismerte, hogy hosszabb ideje egyeztet már Simicska Lajossal és fiával. Az Origo írta meg, hogy Hadházy egy divatos étteremben találkozgat a milliárdos legidősebb fiával, Simicska Ádámmal. Erre a zöldpárti politikus valamiért úgy érezte, hogy nem elég, ha a fiút bevallja, az apát is be kell. Így aztán a szintén Simicska oldalvizén ügyködő Indexnek adta elő, hogyan nyert bebocsátást a családhoz. Majd néhány órával később lefotózták, ahogy Simicska Lajos házi rendezvényéről, a Magyar Nemzet Szalonról távozik, nyomában Vona Gáborral.
A fejlemények megdöbbentették az LMP-tagságot is, ami nem csoda. De mit gondolhatnak akkor szavazóik?