A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
Soros szatócsboltja, vagy nemzetek Európája

Nem mindegyA bulváron túl

czyla

A múlt hét fõ bulvárhíre egy bírósági ügy volt. A Budapest Környéki Törvényszékre volt hivatalos Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Azért, mert a bíróság szembesítést rendelt el éppen abban a polgári perben, amit Vona Gábor indított Terry Black és Amanda Elstak ellen. Terry Black azt állította, hogy Vonával korábban közös társasági – konkrétan, meleg és szexuális – élményeik voltak.
Vona közlemények garmadáját adta ki annak idején arról, hogy standapé pert akasztott Terry Black nyakába, mert hamis a hír. Õ bizony ártatlan, sõt áldozat, mégpedig politikai. S a transzvesztita elõadóművészeket használják fel ellene, akiket még csak nem is látott soha az életében. Igazának bizonyítására adott volt az alkalom, de õ nem élt vele. Most erõs a gyanú, hogy Vona azért nem mert megjelenni, mert hazudott. Mi tudjuk, hogy nem elõször, de ott a bíróságon nem állhatott volna mögötte Simicska, hogy kimentse a slamasztikából. Azonkívül ha valaki, õ tudja, hogy milyen viszonyban volt korábban az alperesekkel, talán attól félt, hogy elõvesznek egy bizonyító erejű fotót vagy hangfelvételt? Vona úgy kapálódzik elõzõ élete nyilvánosságra kerülése kapcsán, mintha bizony bűncselekmény lenne akár buzinak, akár biszexuálisnak, akár leszbikusnak lenni Magyarországon. Természetesen, bár a többségi vélemény szerint természetellenes a dolog, a haja szála sem görbült még senkinek azért, mert szexuális élete nem szokványos. Nemzetbiztonsági ellenõrzések során rákérdeznek ugyan, hogy van-e például olyan kapcsolata, amivel zavarba lehet hozni, netalán zsarolni. De nyugodtan bevallhatja, ám ha hazudik és ez kiderül, az már gond.
Azzal, hogy Vona végül nem mert megjelenni a tárgyaláson, ahol megtörténhetett volna a szembesítés, nemcsak az a probléma, hogy az eljáró bíróság és a két elõadó hiába várta a pártelnököt, hanem hogy Vonáról az is kiderült, mérhetetlenül gyáva és nyámnyila, aki szeret szoknyák mögé bújni. Hol Kálmán Olga, hol Rangos Katalin, hol Heller Ágnes, a tárgyalás után pedig a maga helyett az utcára küldött pártaktivista szoknyájával takarózni.
Egy jobbikos riportert játszó, libaként viselkedõ nõ szabályosan zaklatni kezdte Vona ellenfeleit, míg Vona felperesként elbújt elõlük.
– Válaszoljon, ki fizeti magát – dugta bele mikrofonját az alperes arcába a „riporter”, míg – megunván az erõszakot – Terry Black válaszolt, a maga módján, a maga stílusában, kérdéssel:
– B…ta már meg magát valaki? Akkor b…on inkább, ne velem szórakozzon!
Ezt a felszólító mondatot Terry Black hivatásos transzvesztita mondotta egy magafajtának címezve az elhalasztott tárgyalási napon Budapesten, és jó, hogy mondotta. Egyszerű mondat, nincsen benne jelzõ, határozó, nem valami bonyolult szerkezet, így feltehetõen a jobbikos hívek is értik, emellett jól kifejezi Vona és vezetõ párttársainak, támogatóinak, szponzorainak s a vele szövetségre készülõk lényegét; ne legyünk meglepve, ha majd megvalósul Ungár Péter LMP-jével, a Momentummal, esetleg Gémesi György pártjával az összefekvés. Madarat tolláról, pártelnököt szövetségesérõl – tartja a mondás. A kormányt váltani akarók ezen csoportosulásánál ennyire futja majd a szellemi potenciálból, miközben Soros áll a kapuk elõtt, és tervének megvalósítását a liberális Fodor Gábornál és a dékás Niedermüllernél szebben senki se tudja megfogalmazni.
De nem csak ez az érdekes. Hanem hogy miközben Hellerék Vonának elfelejtik korábbi õrjöngéseit (cigány, zsidó, buzi témákban), amilyen hirtelen õ átvált, olyan hirtelen lesz olyan a tábora is, mely a döntéseit ennyire gyorsan, rugalmasan tudja követni és kritika nélkül elfogadni, hiszen a Závecz riszörcsnek a Hír TV-ben óránként közölt felmérése szerint a jobbikos választók kicserélõdtek, s az újak többsége egyre elégedettebb Vona viselkedésével. Miközben azt gondolná az ember józan ésszel, hogy ha másról nem is, de például a nyilvánvaló hazaárulásról, a Soros-projekt támogatásáról még a legelvakultabb Vona-hívõk is azonnal látják, hogy az nem nekik, hanem Sorosnak, Hellernek és az átmenetileg megszüntetett és a hatalomba visszamászni akaró SZDSZ-nek jó, és ha tízéves pártmunka után Vona kirúgja a Jobbikból a Soros-tervvel szemben állókat, feloszlatja a szervezeteiket, akkor az nem a szebb jövõért folytatott harc egyik állomása, hanem épp az emberek megvezetése.