A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 33.
száma.

BIZTONSÁGOS ORSZÁG - Szent István király 1018–2018

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár: „A biztonságos környezethez szeretnénk hozzájárulni a kétgyermekesek adókedvezményének ismételt emelésével. Sokkal többet szánunk otthonteremtésre. ”

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár:„A legfontosabb, hogy minden gyermek sportoljon. Ez alapfeladat, amihez megfelelő létesítményeket kell biztosítani, és az utánpótlásnak is komoly bázist jelent.”

Rajcsók Attila szobrászművész: „Nem az a lényeg, hogy állandóan dicsérjenek, hogy középpontban álljak, hanem hogy a szobraimmal tegyem le névjegyem az utókor számára. Örülök, ha műveim elgondolkodtatják a befogadót.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Ezeknek bármit lehet?

Villámelemzés

Megy az őrjöngés, mert Horthy Miklós és menye emlékére misét merészelnek mondani, és felelősségre vonnak mindenkit Lezsák Sándortól Szakály Sándorig a szervezőkön át. Merthogy január 27-én lesz a szentmise, az auschwitzi haláltábor felszabadulásának évfordulóján. Na és azt lehetett, hogy 2017. február 25-én, a kommunizmus áldozatainak emléknapján tartottak flash mobot Heller Ágnesék Lukács György szobránál? A patkányforradalom vezéralakjának tiszteleghettek ezen a napon? Ezek tényleg azt hiszik, hogy nekik mindent lehet? Ne hagyjuk magunkat!