A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Különös másság

Széplaky Bálint

Van egy szűk szavazóréteg, mely azért akar az LMP-re voksolni, mert ők még nem voltak hatalmon, ők „tényleg mások”, mint a többiek, és nem is állnak össze senkivel. Az elmúlt napok eseményei azonban erősen megingathatták ezt a szavazóbázist: Szél Bernadett afgán(!) szakértője megbukott a nemzetbiztonsági átvilágításon, Hadházy Ákos pedig a Simicska családdal és a Jobbikkal kezdett nyilvános szövetségkötésbe.

Egy afgán
Szél Bernadett nem akármilyen külsős szakértő munkatársat jelölt a nemzetbiztonsági bizottságba, ugyanis az illető átvilágítása során problémák kerültek elő. Janan Mirwais nem akárki: Kabulban született, illetve az egyik leginkább bevándorláspárti Soros-szervezet, a Migráns Szolidaritás alkalmazottja volt. Az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) megállapította, hogy a fiatalember nemzetbiztonsági kockázatot jelent, az alkalmazását ezért elutasította. Szél Bernadett a döntés ellen fellebbezést nyújtott be a belügyminiszterhez, aki azonban helyben hagyta az AH döntését.
Érdekes, hogy amikor hétfőn este az Echo TV-ben az LMP-s Ungár Pétert kezdték kérdezni Mirwaisról, akkor egy szóval sem cáfolta munkatársuk múltját, hanem nekiesett a műsorvezetőnek. Felelősségre vonta, hogy miért akart annak idején munkát vállalni Simicska Lajosnál, mire a műsorvezető helyre tette a dolgot és elárulta, hogy ez fordítva történt: Simicskáék keresték meg őt.
Képek és a teljes riport a január 25-én megjelent Magyar Fórumban!