A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 33.
száma.

BIZTONSÁGOS ORSZÁG - Szent István király 1018–2018

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár: „A biztonságos környezethez szeretnénk hozzájárulni a kétgyermekesek adókedvezményének ismételt emelésével. Sokkal többet szánunk otthonteremtésre. ”

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár:„A legfontosabb, hogy minden gyermek sportoljon. Ez alapfeladat, amihez megfelelő létesítményeket kell biztosítani, és az utánpótlásnak is komoly bázist jelent.”

Rajcsók Attila szobrászművész: „Nem az a lényeg, hogy állandóan dicsérjenek, hogy középpontban álljak, hanem hogy a szobraimmal tegyem le névjegyem az utókor számára. Örülök, ha műveim elgondolkodtatják a befogadót.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Lehet a választókat szenilis hülyének nézni?

Villámelemzés

Gyurcsány és a szocialisták nemmel szavaztak annak idején a határon túliak kettős állampolgárságára, kormányon semmit sem tettek értük, maga Gyurcsány az elmúlt hetekben azzal kampányolt, hogy a határon túliak ne szavazhassanak. Mivel ennek már nincs realitása, a szocik határon túli kampányba kezdtek, pénteken Kolozsvárott jártak, nem túl nagy sikerrel.
Maga Gyurcsány volt a legfőbb támogatója a bevándorlásnak hazánkban, a kerítésnél tüntetett a kerítés megépülése ellen. Egészen mostanáig tartotta magát álláspontjához, mire a minap, egy kampányrendezvényen azt mondta, hogy a kerítésnek állnia kell.
Két hónap múlva kiderül, hány ember dől be ennek az elvtelen politikának.