A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13Gumigerinc

Az az ember, aki képes volt egymás után könyvet írni Antall Józsefről, Orbán Viktorról és Gyurcsány Ferencről, és mindezt úgy, hogy mindegyiket felmagasztalta benne.

Debreczeni József közírót indítja az április 8-i országgyűlési képviselőválasztáson a Demokratikus Koalíció (DK) Miskolc egyes számú választókerületében, a jelöltet a Magyar Szocialista Párt (MSZP) is támogatja - mondta Gyurcsány Ferenc a DK elnöke Miskolcon mintegy kétszáz ember előtt tartott lakossági fórumán.
Na de ki is ez a Debreczeni József? Az az ember, aki képes volt egymás után könyvet írni Antall Józsefről, Orbán Viktorról és Gyurcsány Ferencről, és mindezt úgy, hogy mindegyiket felmagasztalta benne. Ő az, aki oroszlánrészt vállalt az MDF szétverésében, lenácizta Csurka Istvánt, amiért elsőként lerántotta a leplet az SZDSZ-ről (ugyanis ő mutatott rá először, hogy ezek nem antikommunisták, hanem balliberálisok, akik összeállnak majd és össze is álltak az MSZP-vel), amiért már a kilencvenes évek elején megmondta, hogy Sorosnak itt nincs helye, és amiért konstruktív kritikát mert megfogalmazni az MDF-kormánnyal szemben.
Az, hogy Antall után Orbán híve lett, még nem csoda. Na de, hogy aztán ugyanazt az Orbán Viktort elmondja a világ rosszának és Gyurcsány talpnyalója lesz?