A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 33.
száma.

BIZTONSÁGOS ORSZÁG - Szent István király 1018–2018

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár: „A biztonságos környezethez szeretnénk hozzájárulni a kétgyermekesek adókedvezményének ismételt emelésével. Sokkal többet szánunk otthonteremtésre. ”

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár:„A legfontosabb, hogy minden gyermek sportoljon. Ez alapfeladat, amihez megfelelő létesítményeket kell biztosítani, és az utánpótlásnak is komoly bázist jelent.”

Rajcsók Attila szobrászművész: „Nem az a lényeg, hogy állandóan dicsérjenek, hogy középpontban álljak, hanem hogy a szobraimmal tegyem le névjegyem az utókor számára. Örülök, ha műveim elgondolkodtatják a befogadót.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Eredményes magyar kiállás, ukrán meghátrálás

Villámelemzés

Az új ukrán oktatási törvény értelmében 2020-tól Ukrajnában csak ukrán nyelven folyhatna az oktatás. A Velencei Bizottság ajánlására azonban Kijev egyelőre 2023-ig elhalasztja a törvény bevezetését. Tegyük hozzá, ha Magyarország a törvény szeptemberi elfogadása óta nem veri az asztalt, akkor a Velencei Bizottság nem foglalkozik az üggyel, hiszen az EU-t az őshonos kisebbségek helyett a bevándorlók és a homoszexuálisok jogai érdeklik. De azt is tegyük hozzá, hogy a Velencei Bizottság már ezt ajánlja december eleje óta. Ha Magyarország nem blokkol a nemzetközi színtéren minden ukrán kezdeményezést, akkor Kijev tett volna a Velencei Bizottság ajánlására.