A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 33.
száma.

BIZTONSÁGOS ORSZÁG - Szent István király 1018–2018

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár: „A biztonságos környezethez szeretnénk hozzájárulni a kétgyermekesek adókedvezményének ismételt emelésével. Sokkal többet szánunk otthonteremtésre. ”

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár:„A legfontosabb, hogy minden gyermek sportoljon. Ez alapfeladat, amihez megfelelő létesítményeket kell biztosítani, és az utánpótlásnak is komoly bázist jelent.”

Rajcsók Attila szobrászművész: „Nem az a lényeg, hogy állandóan dicsérjenek, hogy középpontban álljak, hanem hogy a szobraimmal tegyem le névjegyem az utókor számára. Örülök, ha műveim elgondolkodtatják a befogadót.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Senki sem mondta, hogy nem a Fidesz

Amennyiben valaki az Indexről tájékozódik vagy rendszeresen nézi a Hír TV-t, úgy teljesen természetes, ha időnként gondolkodóba esik: Itt tényleg a diktatúra rendszere épül ki? Valóban kisebbségbe szorult az ellenzéki sajtó? A szakadék szélén állna az ország gazdasága? Itt csak gyűlöletkampány folyna, semmi más? A Simicska tv-ben valósággal úgy szoktak beszélni, mintha a Fidesz újrázása egyenlő lenne a világ végével.
Persze, azért mert Verebes István, Csintalan Sándor, Gulyás Balázs vagy Wahorn András ezt mondják, még nem biztos, hogy így van. Műsoraiknál sokkal érdekesebb, hogy mit gondol minderről az utca embere, ezért az elmúlt hetekben szép számmal szólítottunk le járókelőket Budapesten, hogy a közelgő választásokról beszélgessünk velük. Az eredmény pedig szöges ellentétben állt azzal, amit az „elnyomott” ellenzéki sajtó szokott harsogni.
Riportunkból csak ennyit emelnénk ki itt a címlapon, hogy a Fideszre szavazók közül senki sem volt habzó szájú idegengyűlölő. A migráció megoldása mellett többek között a gazdasági eredményeket, az építkezéseket, a családtámogatást és a devizahitelesek megmentését is felhozták a válaszadók érveik között. A másik kiemelendő pedig az, hogy az utca emberei közül senki nem adta elő, hogy a Fidesz győzelme magával hozná a végítéletet. Konkrétan, senki sem állította azt, hogy bármelyik másik párt tudna úgy teljesíteni kormányon, mint a Fidesz-KDNP.

Részletek a Heti Magyar Fórum 2018. 6. számának 12. oldalán!