A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 33.
száma.

BIZTONSÁGOS ORSZÁG - Szent István király 1018–2018

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár: „A biztonságos környezethez szeretnénk hozzájárulni a kétgyermekesek adókedvezményének ismételt emelésével. Sokkal többet szánunk otthonteremtésre. ”

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár:„A legfontosabb, hogy minden gyermek sportoljon. Ez alapfeladat, amihez megfelelő létesítményeket kell biztosítani, és az utánpótlásnak is komoly bázist jelent.”

Rajcsók Attila szobrászművész: „Nem az a lényeg, hogy állandóan dicsérjenek, hogy középpontban álljak, hanem hogy a szobraimmal tegyem le névjegyem az utókor számára. Örülök, ha műveim elgondolkodtatják a befogadót.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
A politikai strici

Czyla

Juszt lekurvázta Lévai Katalin egykori esélyegyenlőségi minisztert. Az ATV volt műsorvezetőjéből megint előbújt a büdös bunkó, és habzó szájjal vetette magát arra a hírre, hogy a korábban íróként is bemutatkozó asszony el mer indulni a választásokon. Lévai Katalin Lendülettel Magyarországért néven jegyzi nyugdíjas pártját, és bejelentette, mind a 106 egyéni választókerületben jelöltet állítana és elindulna a választásokon. Tény, hogy Lévai Katalin a volt szoci miniszter most a George Soros pénzén összeterelt V18 nevű elfekvőből kiszállt, de már amúgy is oszlófélben van a csoport, ezért kíváncsi vagyok, hogy Mellár Tamás és Bod Péter Ákos és más jelentéktelen MDF-esek utolsó csatlósként még akkor is kitartanak-e a csoport mellett, mikor a feketeöves liberálbolsik már mind leléptek és rájuk már csak a villany leoltása marad feladatként?