A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
Soros szatócsboltja, vagy nemzetek Európája

Nem mindegyVerte vagy nem verte?

czyla

Mármint Juhász Péter az élettársát, három gyermekének édesanyját, folyamatosan, előre megfontolt szándékkal; vagy csupán drog hatása alatt tette mindezt, ha tette. Ugyebár nem ez itt a hét kérdése, de ha már a nyilvánosság előtt szóba került a dolog, mégpedig bírósági jegyzőkönyvek formájában, tehát nem csupán szóbeszéd, bizony meg kell állapítani, olyan erkölcsi kérdésről van szó, amit egy, a liberális elkötelezettségét fennen hangoztató fickónak hitelt érdemlően kellene cáfolnia. De miután ez azért Juhász több közvetlen ismerőse szerint is minimum véleményes, illene beismernie. Mondhatni férfiasan. És ha verte, úgy, ahogy a szerencsétlen asszony vallomásából kitűnik, akkor annak minden következményét vállalnia kell. Erős, jellemes férfi így tesz.
Az nem válasz, hogy „Jelen pillanatban 8 kormánypropagandista médium 100 anyagának 200 állításával szemben mennek polgári peres eljárásaim. A mostani hazug állításoknak is ez lesz a sorsuk. Minden médiummal szemben pert indítok, amelyik ezeket a rágalmakat állítja vagy terjeszti.” 
Hát, hiszen nem a „kormánypropagandista” médium állítja ezt róla, hanem az az asszony, aki a bíróságon eskü alatt mondta el, hogy Juhász bedrogozva követte el vele szemben a brutalitásokat. A médium csak közvetíti a jegyzőkönyvbe foglaltakat, mert jó, ha tudják a választópolgárok, kivel van, illetve lenne dolguk, abban a nem várt esetben, amennyiben Juhászra bíznák a  képviseletüket.  
Amikor Juhásznak egy ismerőse azt írja, hogy „Szarházi voltál a nejeddel, Péterem! Ex-apósodat ismerem. Undorodik tőled a volt családod. És te tudod a legjobban, hogy miért!” – ez azért nem semmi, ahogy Pesten mondják.
Juhász beteg embernek tűnik. Eszelősen erőszakos minden megnyilvánulása. Valamiért még a balliberális oldalon is rühellik, ám a megvásárolt újságírók imádják. Pedig az arckifejezése riasztó, a mosolya farkasmosoly, az embernek a hideg futkos tőle a hátán, nem szeretnék elhagyott helyen találkozni vele. Élettársát és gyermekeit Juhász többször felhasználta a médiában saját népszerűségének építése érdekében, ezért nem valószínű, hogy az asszony ok nélkül akarna a gyermekei apjának ártani, amikor elmondja, hogy Juhász éveken át bántalmazta verbálisan, érzelmileg zsarolta, pszichésen elnyomta. „48 kg voltam, lenyomott a kanapéra, és rám térdelt és megütött, már akkor feldagadtam. Aztán nyugtatót és altatót adott, és még egy éjszakát ott töltöttem. Menstruáltam, ruhástul bőgtem, térdig véres voltam… nem tudtam felkelni.”
Juhász gyakorlatilag elismerte, amit a bántalmazott nő mondott, de eufemisztikusan dulakodásnak nevezte az esetet. Ha látleletek szólnak ellene, újabb hazugságba szaladt bele.
Lehet-e keresnivalója egy ilyen fazonnak a politikában?
Mindegy, hogy most mit hazudik arról Juhász, hogy őt üldözik, rágalmazzák. Ugyan ki és mivel? Nem mások, hanem Juhász állította be magát drogfogyasztónak, azonkívül tény, hogy Portik Tamás is finanszírozta őt a börtönből. Talán azt is letagadná, hogy a könnyűdrogok legalizálását követelő Kendermag Egyesületnek volt a vezetője, vagy hogy munkatársával sajtófigyelést végzett a tizenöt évre jogerősen elítélt bűnözőnek? És az sem igaz, hogy olyan fényűző életet él, amilyet a nyilvános jövedelme szerint nem engedhetne meg magának? Ótvaros magyarázat, hogy privát jótevők segítsége mindez. És ugye felsejlik ismét a liberálbolsi sajtóerkölcs a háttérből, amely másnak a házépítéséhez kapott szülői kölcsön valódiságát is kétségbe vonja, azt meg beszopja, hogy persze ez így megy Juhász esetében, hogy őt megdobják egy kocsival privát jótevők, és még 400 ezer forinttal is havonta, hogy az autó mellé luxus lakásbérletre is teljen. Jó is annak a pártnak, amelyiknek Juhász Péter a hivatalos miniszterelnök-jelöltje. Kerítésbontó Szigetvári azt mondja, az elnök a párt széthullása alatt munkáját továbbra is folytathatja. Se Új Pólus, se régi Párbeszéd, se erkölcs. Karácsony lelépett, összeállt az MSZP-vel. Ők most a kormányváltó erők. Szánalmas.