A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 25.
száma.

Orbán Viktor: Jövőre ennek a bizottságnak mennie kell!

A nemzeti összefogás tiszta eszméje: Csurka István 30 évvel ezelőtt elhangzott beszéde az erdélyi falurombolás elleni tüntetésen

Mónus József: a Hódítók Kupáját ezúttal egy Kr.e. 3. századiszkíta íj másolatával nyertem el, amit én készítettem

Szanyit megválasztották az MSZP alelnökének, majd lapunknak azt nyilatkozta, hogy az MSZP ma már nem vonzó
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Szijjártó: Nem normális, ami ma Európában történik

Nem volt elég az elmúlt két és fél év szomorú tapasztalata? Nem elég, hogy Nyugat-Európában párhuzamos társadalmak jöttek létre a nagyszámú, mindenfajta alkalmazkodásra képtelen, gyökeresen más kultúrából érkező bevándorló miatt? Nem láttunk elég erőszakos cselekményt? Nem volt még elég támadás? Mi kell még, hogy végre New Yorkban és Brüsszelben is szembenézzenek a tényekkel: Európa soha nem látott terrorveszélynek van kitéve?! - írja Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Magyar Időkben, majd így folytatta:
S ha mindez még mindig nem lenne elég: az ENSZ szerint biztosítani kell, hogy a nemzeti szabályozások a törvénytelen határátlépést közigazgatási kérdésnek, ne pedig bűncselekménynek tekintsék. Ezt a mondatot többször is el kell olvasni ahhoz, hogy elhiggyük: valóban leírták. Tehát az ENSZ véleménye szerint meg kell szüntetni azokat a jogi és fizikai akadályokat (kerítés), amelyek gátolják a bevándorlók átkelését a határokon.
Az ENSZ dokumentuma tényleg támogatja az illegális határátlépést?! Az ENSZ szerint hagyni kellene, hogy terroristák a kényük-kedvük szerint jöjjenek-menjenek országaink között?! Ez felfoghatatlan és elfogadhatatlan. A magyar kormányt a magyar emberek választották meg, a magyar emberek biztonsága számunkra a legfontosabb, ennek megfelelően megvédjük a határainkat, és a lehető legszigorúbban büntetjük az illegális határátlépést. Az az ország, amelyik nem tudja megvédeni a határait, nem ország többé.

A migrációval és az ENSZ-szel kapcsolatban olvasson el minden részletet a legújabb Magyar Fórumban!