A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 25.
száma.

Orbán Viktor: Jövőre ennek a bizottságnak mennie kell!

A nemzeti összefogás tiszta eszméje: Csurka István 30 évvel ezelőtt elhangzott beszéde az erdélyi falurombolás elleni tüntetésen

Mónus József: a Hódítók Kupáját ezúttal egy Kr.e. 3. századiszkíta íj másolatával nyertem el, amit én készítettem

Szanyit megválasztották az MSZP alelnökének, majd lapunknak azt nyilatkozta, hogy az MSZP ma már nem vonzó
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Szenvedélyesen, fiatalosan

„Szenvedélyesen szeretjük Magyarországot, és készen állunk, hogy mindent megtegyünk érte. Ez különböztet meg bennünket a többi politikai párttól” – hallhattuk vasárnap az iránymutatást Orbán Viktor évértékelőjén.
Az eredmények pedig egyértelműen bizonyítják, hogy a fenti mondat nem puszta üres szólam: egyértelmű a gazdasági növekedés, folyamatosan csökken a munkanélküliség, ne felejtsük a rezsicsökkentést, alacsony az infláció, komoly béremelések, felújítások, építkezések történtek, a bevándorlást megállítottuk, valamint politikánk egyre nagyobb európai elismertségre tett szert, szövetségeseink száma folyamatosan nő.
„Világosan és egyértelműen meg kell mondanunk azt is, hogy a harcot, amelyet vívunk, nem tartjuk reménytelennek, sőt úgy látjuk, hogy éppen győzelemre állunk. A V4-országok szilárdak, az ortodoxia kitart, úgy tűnik, a horvátok is észhez tértek, Ausztria éppen most fordult hazafias és keresztény irányba, Bajorországban a CSU vezetésével szellemi és politikai ellenállás épült ki, talán még nem túl későn. És várjuk, várva várjuk az olasz választási eredményeket, s vele együtt a fordulatot, amellyel a józan ész, az olasz nemzeti és kulturális öntudat és Silvio Berlusconi kerül ismét kormányzati pozícióba. Forza, Italia!” Hétfőn a bolgár miniszterelnökkel tárgyalva egyezett meg Orbán Viktor abban, hogy az EU kötelező kvótákra épülő migrációs politikája helyett mindent meg fognak tenni a határok megvédéséért.
Visszatérve a vasárnapi évértékelőre, szembetűnő volt a rengeteg fiatal résztvevő. Nem véletlen, hogy ennek a tábornak gyarapodik az utánpótlása. „S köszönettel tartozunk minden magyar fiatalnak, akik a családalapítás útjára léptek. A házasságkötések száma 46 százalékkal emelkedett. A bűvös szám, amit a tudósok termékenységi arányszámnak neveznek, 1,23-ról 1,49-re lépett. Biztató kezdet, de messze van még a 2-től, ami már a megmaradásunkat jelentené. Messze, de nem elérhetetlen.”

További részletek a Heti Magyar Fórum 2018. 8. számának 12. oldalán!