A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók

Az ellenzék Soros zsebében

Nem magyar, hanem idegen érdeket szolgálnak

A nemzetbiztonsági bizottság határozatképes azok nélkül is, akik nem az ország szuverenitását szolgálják, hanem éppen hazánk biztonsága ellen tevékenykednek – szögezte le Németh Szilárd. A bizottság alelnökétől azt is megkérdeztük, mennyire fenyegető, hogy az unió bírósága szerint ezek után bárki mondhatja magát menedékkérőnek.

Megengedhető-e, hogy a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke, Molnár Zsolt levélben kér Soros Györgytől tájékoztatást a Soros-tervről?
 

–Elképesztő provokáció, ami azt bizonyítja, hogy bár Soros György személyesen nincs a bizottságban, de az emberei igen. Ez pedig a teljes ellenzéket jelenti. Az LMP-től az MSZP-n át a Jobbikig ugyanaz a céljuk, csak más-más eszközzel tesznek eleget az amerikai milliárdos- spekuláns megrendelésének a nemzetbiztonsági bizottságban is. Szél Bernadett testesíti meg az igazi nemzetbiztonsági kockázatot, ezért jelenléte a bizottságban – finoman – aggasztóan kockázatos. Mindaddig, amíg Soros György migrációs tevékenységéről, a Soros-hálózatról kapunk tájékoztatást, amíg ennek a polipnak a működéséről bizalmas információkat oszt meg velünk a hazai titkosszolgálat, addig nem engedhetjük meg azt, hogy az LMP miniszterelnök-jelöltje részt vegyen a nemzetbiztonsági bizottság ülésein, mert nem tudjuk, hogy az általa megszerzett információkat kinek adja tovább. Többször jelét adták annak, hogy ők nem magyar, hanem idegen érdeket szolgálnak ebben, a parlamenti bizottságban is.
 
Tehát azt szeretnék, hogy ne csak Szél Bernadett, hanem a többi ellenzéki sem vegyen részt a bizottság munkájában?
 

–A nemzetbiztonsági bizottság teljes ellenzékéről elmondható, hogy nem a magyar emberek érdekei, hanem Szél Bernadett mellett állnak ki. És a helyzet egyre rosszabb, de szerencsére nagyon világos. Szél Bernadettről mindenki tudja, hogy egy Soros által kitartott, migránssimogató NGO-nál vállalt szerepet, mint kampány-koordinátor. Az LMP Brüsszelben, Budapesten és szerte az országban a Soros-terv végrehajtását, a migránsok millióinak betelepítését, a kerítés lebontását, és a kötelező kvóta bevezetését szorgalmazza. Szél Bernadett ráadásul a migrációs válság közepén egy olyan külsős szakértő-munkatársat jelölt a nemzetbiztonsági bizottságba, akinek az átvilágítása során problémák merültek fel a múltjában. Szél „szakértője” 1986-ban Kabulban született afgán, aki korábban a MigSzol alkalmazottja, az egyik leginkább bevándorláspárti Soros-szervezet munkatársa volt. Az Alkotmányvédelmi Hivatal is megállapította, hogy a fiatalember nemzetbiztonsági kockázatot jelent, az alkalmazását ezért elutasította. Nemrég pedig Szél Bernadett a titkosszolgálatokhoz fordult, hogy adják ki neki azokat a dokumentumokat, titkos információkat, amelyekről a nemzetbiztonsági bizottság a decemberi ülésén tárgyaltunk. Ennek tárgya természetesen a Soros-hálózat és a Soros-terv volt. Vajon milyen céllal és megfontolásból fordul valaki egy ilyen kéréssel a szolgálatokhoz? Hiszen decemberben ezeket megismerte, és pontosan tudja, miről van szó. Kiknek akarta ezeket a dokumentumokat eljuttatni? És most őmellé zárkózik fel az MSZP-s Molnár Zsolt és a Jobbikos Mirkóczki Ádám szép nagy egyetértésben.
 
A nemzetbiztonsági bizottság határozatképességét, működését nem veszélyezteti, ha nem lesznek ott az ellenzékiek?
 

–Éppen az veszélyezteti, ha részt vesznek ezeken az üléseken. A nemzetbiztonsági bizottság határozatképes azok nélkül is, akik nem az ország szuverenitását szolgálják, hanem éppen fordítva, hazánk biztonságát kockáztatva idegen érdekek rabigájában senyvednek.
 
Milyen következménye lesz annak, hogy az unió bírósága rábólintott, hogy ezek után bárki mondhatja magát menedékkérőnek? Tehát egy potenciális terroristát ugyanúgy be kell fogadni, ugyanolyan elbírálás alá esik, mint akit keresztény vallása miatt üldöznek?
 

–Mi magyarok soha nem fogadjuk el, hogy a migrációt a fejünk felett „emberi szabadságjoggá” varázsolják, a törvénysértő magatartást pedig legalizálják. Magyarország egyetlen egy migránst sem enged be, akár délről jönnek, akár nyugatról akarják őket ide deportálni. A kerítést és a határőrizetet továbbra is fenntartjuk, a tranzitzónákat működtetjük, a bevándorlókkal szemben a nemzetközi jog, a schengeni és genfi egyezmények alapján járunk el. A kötelező kvótát sem engedjük érvényesülni. Erről a magyar emberek nemzeti konzultációkon és népszavazáson egyértelműen döntöttek. Ezért, amíg a Fidesz kormányoz, amíg a kormányfőt Orbán Viktornak hívják, amíg a Fidesz-KDNP-nek kellő többsége lesz a parlamentben, addig ez így lesz!
 
Az ellenzék ráadásul annak a Sorosnak a terve mellett áll ki, aki szerint hazánkban maffiaállam működik.
 

–Hálózatszerűen a maffia működik. És ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy a Cosa Nostráról, a Jakuzáról vagy a Soros-hálózatról beszélünk. A bevándorlás szervezésében nem a magyar állam működik együtt az embercsempészekkel, hanem a Soros György által kitartott NGO-k. Magyarországon nyugati típusú, európai demokrácia van, így választásokon dől el, hogy kiben bíznak meg és milyen arányban a választópolgárok. Hatvan nap múlva megtudjuk, hogy szerintük melyik párt garantálja a magyar családok biztonságát és az ország szuverenitását. Április 8-án az lesz a tét, hogy a Soros-bábfigurák kerülnek-e hatalomra, és migránsok tömege lepi el hazánkat, vagy a Fidesz-KDNP folytathatja, s így megmaradunk magyar Magyarországnak.
 
Medveczky Attila