A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók

​Szent Jupát kedves gyermeke

Wichmann Tamás 70 éves

Különleges pályafutást tudhat magáénak. Nem csupán azért, mert kilenc világbajnoki arany büszke birtokosa, hanem azért is, mert másfél évtizeden keresztül képes volt a csúcson maradni. Nem véletlen, hogy az egész ország kedvelt és szeretett sportolója volt, és bár az olimpiai aranyérmet nem sikerült megszereznie, személyét mindmáig az olimpiai bajnokoknak kijáró tisztelet és megbecsülés övezi.

Sportrovatunk vendége a néhány nappal ezelőtt 70. születésnapját ünneplő kenuslegenda, Wichmann Tamás, akivel sikerekben gazdag életútja felidézése mellett a közösségépítés fontosságáról, a sport jellemformáló szerepéről, valamint a messze földön híres, Wichmann-féle rántott húsos szendvics titkáról is beszélgettünk. Olvassa el interjúnkat a legújabb Magyar Fórumban!