A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 29.
száma.

Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök a Kremlben

CSURKA ISTVÁN VITAINDÍTÓ ELŐADÁSA MONORERDŐN 1985-BEN

MEDVECZKY ÁDÁM ’77 – A Kossuth-díjas karmester szerint a keresztény művész nem lehet közömbös. Jézus urunk is ostorral űzte ki a kufárokat a templomból. Tehát a hitnek harcosnak kell lennie.

POLGÁRŐRÖK EZREI VÉDIK A HATÁRT – Dr. Barnucz Szilvia, az Országos Polgárőr Szövetség főigazgatója: Szent László a mi védőszentünk, több mint hatvanezer polgárőrnek, akik fogadalmat tettek arra, hogy megvédjék településeink közrendjét.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
​Szent Jupát kedves gyermeke

Wichmann Tamás 70 éves

Különleges pályafutást tudhat magáénak. Nem csupán azért, mert kilenc világbajnoki arany büszke birtokosa, hanem azért is, mert másfél évtizeden keresztül képes volt a csúcson maradni. Nem véletlen, hogy az egész ország kedvelt és szeretett sportolója volt, és bár az olimpiai aranyérmet nem sikerült megszereznie, személyét mindmáig az olimpiai bajnokoknak kijáró tisztelet és megbecsülés övezi.

Sportrovatunk vendége a néhány nappal ezelőtt 70. születésnapját ünneplő kenuslegenda, Wichmann Tamás, akivel sikerekben gazdag életútja felidézése mellett a közösségépítés fontosságáról, a sport jellemformáló szerepéről, valamint a messze földön híres, Wichmann-féle rántott húsos szendvics titkáról is beszélgettünk. Olvassa el interjúnkat a legújabb Magyar Fórumban!